Quantcast
THE STREAM

Κατά 38 Χρυσαυγίτες πλουσιότερες έγιναν οι φυλακές της χώρας

«Μεταδημότευση στον Κορυδαλλό» ψάχνουν στο Google από σήμερα οι Χρυσαυγίτες


THE NEWSROOM · 22 Οκτωβρίου 2020

Το (τελικό) μεγάλο φινάλε ανακοίνωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου που δίκασε τη Χρυσή Αυγή, Μαρία Λεπενιώτη. Οι δικαιολογίες που παρουσίασαν ζητώντας αναστολή δεν φαίνεται να δούλεψαν και 38 στελέχη της Χρυσής Αυγής θα μπουν στη μπουζού, ενώ αναστολή θα πάρουν μόνο 12 από τους 50.

Καταρχάς, το διευθυντήριο θα πάει φυλακή: O πρώην αρχηγός του ναζιστικού μορφώματος Νίκος Μιχαλολιάκος, ο νυν ευρωβουλευτής Ιωάννης Λαγός, οι πρώην βουλευτές, Ηλίας Κασιδιάρης, Χρήστος Παππάς, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Το ίδιο θα πάθουν κι όσοι καταδικάστηκαν για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση χωρίς ελαφρυντικά, όπως οι Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Κούζηλος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Αντώνης ΓρέγοςΚωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, αλλά και οι πυρηνάρχες Αναστάσιος Καζαντζόγλου, Αναστάσιος Πανταζής και Γιώργος Πατέλης.Μεταξύ των 12 που πήραν αναστολή ήταν οι πρώην βουλευτές Μιχαήλ Αρβανίτης, Ελένη Ζαρούλια, Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, Στάθης Μπούκουρας και Δημήτρης Κουκούτσης. Οι Ηλίας Κασιδιάρης και Γιώργος Πατέλης έχουν ήδη παρουσιαστεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, όπου συνελήφθησαν.

H συγκινημένη Μάγδα Φύσσα βρήκε τη δύναμη να δηλώσει αυτά:

Είναι η μέρα της, άλλωστε.

Best of internet