Quantcast
THE STREAM

Facebook Dating: Έρχεται στην Ελλάδα το app Χρυσό Κουφέτο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ

Τρέμε Tinder, ο ανταγωνισμός είναι εδώ


THE NEWSROOM · 22 Οκτωβρίου 2020

Ένα διαδικτυακό Χρυσό Κουφέτο με τις ευλογίες του Μαρκ Ζούκερμπεργκ θα έχουμε τη χαρά να ζήσουμε στην Ελλάδα, αγαπητές φίλες και φίλοι. Η νέα dating υπηρεσία που λανσάρει το Facebook θα ενεργοποιηθεί σε 32 ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η χώρα μας.

Υπό κανονικές συνθήκες, η υπηρεσία θα είχε αρχίσει να συμβάλλει στην αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους στην Ευρώπη από τον Φεβρουάριο, όμως το γνωστό παγκόσμιο θεματάκι που ξεκινάει από Κ καθυστέρησε την εξέλιξη αυτή. Η εφαρμογή, η οποία λειτουργεί στις ΗΠΑ από τον Σεπτέμβριο, λειτουργεί ως εξής: Οι χρήστες φτιάχνουν ένα ειδικό dating προφίλ που θα είναι τελείως ξεχωριστό από τον κανονικό FB λογαριασμό.

Το προφίλ αυτό θα περιέχει το μικρό όνομα και την ηλικία του χρήστη και θα κρύβει το επίθετό του – από ‘κει και πέρα, ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει μόνος του τι πληροφορίες θα εμφανίζονται. Τα ειδικά features θα κάνουν τη φάση ακόμη πιο hot: Μέσω της λειτουργίας Secret Crush, θα μπορείτε να επιλέξετε μέχρι 9 άτομα από το Facebook και το Instagram, με τους οποίους ενδιαφέρεστε να ζουζουνίσετε.

Αν κάποιο από αυτά έχει κάνει το ίδιο, τότε μόνο θα μάθει ο ένας για τον άλλο και θα παίξει ματσάρισμα. Μία άλλη λειτουργία είναι το virtual date μέσω βιντεοκλήσης, το οποίο θα γίνεται μόνο αν κάποιος στείλει πρόσκληση και αυτή γίνει δεκτή.

Όπως είπε η υπεύθυνη του πρότζεκτ, Κέιτ Όρσεθ:

«Ξεκινούμε το Facebook Dating στην Ευρώπη για να βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους να βρουν ουσιαστικές σχέσεις μέσα από πράγματα που έχουν κοινά, όπως ενδιαφέροντα, γεγονότα και ομάδες.»

Σαν φόρο τιμής στο νέο δώρο του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, όλοι οι ρομαντικοί διάλογοι που θα παίξουν θα έπρεπε να ξεκινάνε κάπως έτσι:

Best of internet