Quantcast
THE STREAM

Γιαννιτσά: Πατριώτες έστησαν amateur Pre-28η παρέλαση κόντρα στην απαγόρευση

Οι αυτοσχέδιες γιορτές για την 28η Οκτωβρίου ξεκίνησαν ήδη από τις πιο κοντινές επετείους


THE NEWSROOM · 21 Οκτωβρίου 2020

Όπως είχαμε εκτιμήσει (η αλήθεια είναι ότι επρόκειτο για ένα πολύ εύκολο ταμείο) εδώ και λίγες μέρες, δεν υπήρχε περίπτωση να μείνουμε χωρίς παρελάσεις. Ακόμη κι αν το κράτος τις απαγορεύει για φέτος, όσοι αισθάνονται αρκετά εθνικόφρονες θα αυτοσχεδίαζαν τις δικές τους.

Live …Radiosiatista.grΆγιος Νικόλαος Σιάτιστας !!Video *Θοδωρής Πεσνικάς

Gepostet von Theodoros Pesnikas am Mittwoch, 25. März 2020

Κάποιοι μάλιστα διαπνέονται από τόση πατριωτική ορμή που πήγαν και παρέλασαν μία βδομάδα πριν την 28 Οκτωβρίου (χτες Τρίτη 20/10), στα πλαίσια της 108ης επετείου για την απελευθέρωση της πόλης. Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στα Γιαννιτσά και οι πρωταγωνιστές του ήταν μαθητές, πολίτες και μέλη Συλλόγων, οι οποίοι παρέλασαν στον πεζόδρομο της πόλης χωρίς να φοβούνται κορωνοϊό, απαγορεύσεις ή οτιδήποτε άλλο.

Σύμφωνα με την περιφέρεια, το σκηνικό ήταν homemade και δεν είχε καθόλου επίσημους. Μεταξύ άλλων στο βίντεο διακρίνονται αγροτικά φορτηγάκια με ελληνικές σημαίες, μαθητές με παραδοσιακές στολές και κάποιοι απροσδιόριστης ταυτότητας πολίτες με στρατιωτικές στολές – λίγο εθνική επέτειος, λίγο Κυριακή για paintball. Το σκηνικό συμπληρώνεται με πανό με τον Παύλο Μελά, το «Μακεδονία Ξακουστή» και πάει λέγοντας.

Δείτε το βίντεο:

Με λίγη τύχη, μέχρι το τέλος της χρονιάς θα υπάρχει υλικό για να βγει ένα αφιέρωμα στα καλύτερα σκηνικά από amateur παρελάσεις:

Best of internet