Quantcast
THE STREAM

Σε αναστολή από το New Yorker νομικός σύμβουλος λόγω live αυτοϊκανοποίησης στο Zoom

Ο Τζέφρι Τούμπιν μάλλον επέλεξε τη λάθος στιγμή για να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό του


THE NEWSROOM · 20 Οκτωβρίου 2020

Σε αναστολή επειδή δεν είχε αναστολές κατάφερε να βρεθεί ο ειδικός επί των νομικών ζητημάτων του πασίγνωστου Αμερικανικού περιοδικού New YorkerΤζέφρι Τούμπιν. Η απότομη αυτή καμπή στην καριέρα του Τούμπιν συνέβη επειδή αποφάσισε να αυτοϊκανοποιηθεί την ώρα που έκανε επαγγελματική τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom, σύμφωνα με το περιοδικό Vice.

Το σκηνικό όπου συνέβη το hot stuff ήταν μια τηλεδιάσκεψη όπου συμμετείχαν άνθρωποι του New Yorker και του ραδιοφωνικού σταθμού WNYC. Δύο από τους παρευρισκόμενους ανέφεραν στο Vice ότι τον είδαν να εξερευνεί τον εαυτό του.

Αυτό συνέβη κάποια στιγμή που η τηλεδιάσκεψη διακόπηκε, έγινε αντιληπτό ότι ο Τούμπιν ήταν και σε μια δεύτερη τηλεδιάσκεψη. Όταν η κάμερα χαμήλωσε, οι συμμετέχοντες τον είδαν να αγγίζει το ξίφος του. Ο ίδιος προφανώς δεν είχε καταλάβει τι έγινε: Κάποια στιγμή αποχώρησε και ξαναμπήκε ατάραχος μετά από λίγα λεπτά.

Όπως αναφέρει το Vice, ο ίδιος ο Τούμπιν είπε τα εξής για το ζήτημα:

«Έκανα ένα ντροπιαστικά ηλίθιο λάθος, πιστεύοντας ότι ήμουν εκτός κάμερας. Ζητώ συγγνώμη από τη σύζυγό μου, την οικογένειά μου, τους φίλους και τους συναδέλφους μου. Πίστευα ότι είχα κλείσει τον ήχο στο Zoom, πίστευα ότι κανείς στη συνομιλία δεν μπορούσε να με δει.»

Σε εσωτερικό e-mail προς τους εργαζόμενους του New Yorker, ο εκδότης του, Ντέιβιντ Ρέμνικ, είπε τα εξής:

«Όπως πολλοί μπορεί να έχετε διαβάσει σε διάφορα ρεπορτάζ σήμερα, ένας από τους συντάκτες μας, ο Τζεφ Τούμπιν, τέθηκε σε αναστολή έπειτα από ένα συμβάν σε τηλεδιάσκεψη στο Zoom την προηγούμενη εβδομάδα. Να είστε σίγουροι ότι παίρνουμε σοβαρά τέτοια ζητήματα και ότι το εξετάζουμε.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τούμπιν είναι ένας αξιοσέβαστος νομικός σύμβουλος που συνεργάζεται επί 25 χρόνια με το New Yorker, ενώ κάνει και το νομικό αναλυτή στο CNN. Από την πλευρά του, το CNN δήλωσε ότι ο Τούμπιν ζήτησε και πήρε άδεια για «προσωπικό ζήτημα».

Οι αποκαλύψεις αυτές έχουν ήδη ξεκινήσει ένα νέο trend:

 

Best of internet