Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης και πελάτες κλειδώνονται σε μπαρ για σιωπηλή ολονυχτία αλκοόλ

Η ασυνήθιστη τελετή που πραγματοποιήθηκε σε μπαρ της Τούμπας διακόπηκε άδοξα από την αστυνομία


THE NEWSROOM · 19 Οκτωβρίου 2020

Μία ενδιαφέρουσα προσέγγιση στο πρόβλημα του πετσοκομμένου ωραρίου ακολούθησε ένας ιδιοκτήτης μπαρ στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Ο επιχειρηματίας…επιχείρησε να φέρει εις πέρας μία undercover ολονυχτία, αφιερωμένη φυσικά στο αλκοόλ, όμως η ΕΛΑΣ άκαρδα χάλασε τη φάση που προσπάθησε να φτιάξει μαζί με τους πελάτες του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης του μπαρ είχε σκοπό να κλειδωθεί μέσα μαζί με πελάτες κι εργαζόμενους ως τις 9 το πρωί, ώστε να γλιτώσει από τους εκνευριστικούς ελέγχους. Δυστυχώς, της speakasy προδόθηκε στους αστυνομικούς του ΑΤ Τούμπας από κάποιους σταυροφόρους της εγκράτειας, οπότε οι άνδρες της ΕΛΑΣ πήγαν να τσεκάρουν τι γίνεται.

Έτσι, πήγαν και στήθηκαν (επίσης undercover) έξω από το μαγαζί τα ξημερώματα της Κυριακής. Εκεί διαπίστωσαν ότι λίγο μετά τις 12:30, η πόρτα του μαγαζιού άνοιξε για να μπει μέσα ένας πελάτης. Όταν πήγαν με ένα περιπολικό για να κάνουν έλεγχο, διαπίστωσαν επίσης ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη. Τότε κάλεσαν τον ιδιοκτήτη να την ανοίξει όμως, αυτός αποφάσισε να παραστήσει τον Κάσπερ το φάντασμα.

Γιατί η τακτική που ακολούθησαν οι πολιορκημένοι του μαγαζιού ήταν να μη βγάζουν άχνα για ώρες, ελπίζοντας ότι η αστυνομία θα φύγει. Δυστυχώς γι’ αυτούς η αστυνομία δεν έφυγε και περίμενε ακριβώς απέξω μέχρι που ξημέρωσε, οπότε μπορέσαν να πάρουν άδεια από την Εισαγγελία. Το ντέρμπι της υπομονής τελείωσε κάπου στις 9 το πρωί, όταν μη αντέχοντας άλλο ο ιδιοκτήτης άνοιξε την πόρτα.

Τελικά, αντί για το σιωπηλό πάρτι που ήταν στο σχέδιο, η επιχείρηση βρέθηκε σφραγισμένη για 15 μέρες πακέτο με ένα πρόστιμο 5000 ευρώ. Επίσης, βεβαιώθηκαν 8 πρόστιμα των 150 ευρώ σε πελάτες και 1 σε εργαζόμενη Ο δε ιδιοκτήτης του μπαρ συνελήφθη και κατηγορείται για απείθεια και για παραβίασης των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Αν το πάρτι είχε μουσική πάντως, θα ταίριαζε πολύ κάτι τέτοιο:

 

Best of internet