Quantcast
THE STREAM

Το δικαστικό drama μεταξύ Ρουβά και Πολάκη με θέμα τη Χρυσή Αυγή είναι έτοιμο για το Netflix

Όσα πράγματα κι αν συνέβησαν το 2020, η αλήθεια είναι ότι έλειπε ένα καλό παραπολιτικό ξεκατίνιασμα


THE NEWSROOM · 9 Οκτωβρίου 2020

Μέσα σε όλα αυτά, ξεκίνησε κι ένα battle μεταξύ του δημοφιλούς τραγουδιστή με τις υπέροχες κοτούλες και του πιο χαρμάνη αναπληρωτή υπουργού Υγείας των τελευταίων δεκαετιών. Σε περίπτωση που μπερδευτήκατε με τις κοτούλες, μιλάμε για τον Σάκη Ρουβά, ενώ στην απέναντι μεριά του ρινγκ βρίσκεται φυσικά ο μουστακαλής Παύλος Πολάκης.

Πως φτάσαμε όμως σε αυτό το αξιοσημείωτο ματσάρισμα; Όλα ξεκίνησαν από μία δήλωση του κ. Πολάκη στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, όπου μίλησε για καλλιτέχνες που με τις δηλώσεις τους βοήθησαν άμεσα ή έμμεσα τη ναζιστική οργάνωση. Όπως είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ήθελα να ήξερα πού θα κρυφτεί ο Σάκης ο Ρουβάς, που έλεγε “δεν με τρόμαξε καθόλου η Χρυσή Αυγή. Αυτά είναι απόρροια αυτού που συμβαίνει“;. Πού θα κρυφτεί ο Νότης Σφακιανάκης, που έλεγε ότι “εγώ ψήφισα τη Χρυσή Αυγή“; Πού θα κρυφτεί ο Πέτρος Γαϊτάνος, που έλεγε “μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής“; Πού θα κρυφτεί εκείνη η Σαμπρίνα, που έλεγε “υποστηρίζω τον Νότη και τον Στιβ Γιατζόγλου που παρακολούθησαν εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής“; Πού θα κρυφτεί ο Βέρτης, που έλεγε ότι “από τα εκατό που θα πει η Χρυσή Αυγή τα δέκα είναι καλά“; Ή ο Πλούταρχος, που έλεγε τα σλογκανάκια “ακραία δεξιά, ακραία αριστερά, τα λένε για να φοβίσουν τον κόσμο και να μην πάει στη Χρυσή Αυγή“;.

Πρέπει να θυμόμαστε ποιοι τότε, που χρησιμοποίησαν σαν μακρύ χέρι του συστήματος, για να μη στραφεί στην Αριστερά, τους ναζί της Χρυσής Αυγής, ποιοι από το μουσικό και καλλιτεχνικό στερέωμα τους ξέπλεναν στα μάτια του κόσμου.»

Για την ιστορία, η ακριβής δήλωση ήταν η

«Όχι, καθόλου δεν με τρόμαξε [σ.σ. ότι οι ναζί μπήκαν στη Βουλή]. Δεν με τρόμαξε καθόλου. Νομίζω ότι είναι απόρροια όλου αυτού που συμβαίνει. Δεν με τρόμαξε. Γιατί να με τρομάξει; Δεν με τρομάζει η απόφαση που παίρνει ο κόσμος. Με τρομάζει ο τρόπος που χειραγωγούν τον κόσμο οι πολιτικοί.»

Ο Σάκης Ρουβάς απάντησε άμεσα με εξώδικο:

Και πιο αναλυτικά:

«Πραγματικά έκπληκτος πληροφορήθηκα χθες, 7.10.2020, τις δηλώσεις σας, που έλαβαν χώρα κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής των Ελλήνων, στις 6.10.2020, σχετικά με την πολύκροτη και πολυαναμενόμενη δικαστική απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια των οποίων αναφερθήκατε ονομαστικά σε σειρά καλλιτεχνών, μεταξύ των οποίων και σε εμένα, ισχυριζόμενος ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δήθεν παρείχα ”ξέπλυμα” στη Χρυσή Αυγή και συνέβαλα προκειμένου η Χρυσή Αυγή να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του κόσμου.

Μάλιστα, προς επίρρωση των ισχυρισμών σας, επικαλεστήκατε δηλώσεις μου στην εκπομπή ΟΛΑ του Θέμου Αναστασιάδη, το έτος 2012, και με το γνωστό σας ύφος αναρωτηθήκατε σε ποια τρύπα ψάχνω τώρα να κρυφτώ ενόψει της έκδοσης της απόφασης.»

Gepostet von Sakis Rouvas am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Το drama συνεχίστηκε φυσικά από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος σε νέο post παρέθεσε το εξώδικο και κάμποσα σκρίνσοτ από ιστοσελίδες. Ένα από αυτά μας πληροφορεί ότι ο Σάκης Ρουβάς είχε κάνει follow τον Ηλία Κασιδιάρη στο Twitter:

Το γνωστό pop idol Σάκης Ρουβάς μου έστειλε πριν από λίγο Εξώδικο (φωτό 1) με το οποίο διαμαρτύρεται διότι προχθές στην…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Θα είχε ενδιαφέρον αν ο Ρουβάς του απαντούσε λίγο πιο τσαχπίνικα, πχ «θα σου κάνω μηνυσούλα με κιμά για να φας».

Best of internet