Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, οι Χρυσαυγίτες για ελαφρυντικά δηλώνουν φιλόζωοι και θύματα μπούλινγκ

Εσείς ξέρατε πόσοι Έλληνες νεοναζί είναι φιλόζωοι ή είστε τίποτα άσχετοι με τον νεοναζισμό;


THE NEWSROOM · 8 Οκτωβρίου 2020

Όλη τους την έμπνευση φαίνεται πως έχουν δώσει οι συνήγοροι των νεοναζί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των ελαφρυντικών. Η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε χτες, όμως αυτό που εκκρεμεί σήμερα είναι η ανακοίνωση των ποινών. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ακόμη διάχυτη ανησυχία ότι οι Χρυσαυγίτες καταδικάστηκαν μεν, αλλά θα πέσουν στα μαλακά ως προς το αν και πόσο θα μπουν στη φυλακή δε.

Όπως και να’χει, οι συνήγοροι τους κάνουν ό,τι μπορούν για να τους εξασφαλίσουν το καλύτερο δυνατόν. Ένα από τα πιο δυνατά σημεία ήρθε από τον συνήγορο του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος μας ενημέρωσε ότι έχουμε παρεξηγήσει τον πελάτη του:

«Ο κύριος Κασιδιάρης είναι ένα παρεξηγημένο πρόσωπο, αρνητικό προβεβλημένο. Υπήρξε ένας ορυμαγδός κυνηγητού σε βάρος του, ένα κυνήγι μαγισσών.»

Επίσης παρομοίασε τη σκοποβολή που έκανε ο Κασιδιάρης (στα πλαίσια της νεοναζιστικής του δράσης) με τον γυμνισμό και το τζάμπι-τζάμπι:

Επίσης, ότι η Πολιτεία του χρωστάει κάτι, διότι η δίκη του έκοψε την επανεκλογή:

«Σαφέστατα υπέστη βλάβη εξαιτίας αυτής της δίκης η οποία σερνόταν πεντέμισι χρόνια, με ευθύνη όχι του δικαστηρίου αλλά της Πολιτείας, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να επανεκλεγεί.»

Πλούσια επιχειρήματα είχε κι ο συνήγορος του Νίκου Μίχου:

«Από 2013 βρίσκεται σε πλήρη διαφωνία με τη Χρυσή Αυγή. Δεν παραποίησε την πραγματικότητα με ανδρισμό σε σχέση με τα τεκταινόμενα. Καταδίκασε την πολιτική βία. Απαίτησε φόρο τη τιμής στο θανών Παύλου Φύσσα, ο νεκρός δεδικαίωται, και διάβασα απόσπασμα από το βιβλίο του κυρίου Καμπαγιάννη μετά την εντολή του εντολέα μου.»

Εκεί που η φάση εκτοξεύθηκε όμως ήταν όταν τόνισε ότι ο πελάτης του αξίζει κάτι καλύτερο αφενός επειδή είναι φιλόζωος και αφετέρου επειδή έχει παντρευτεί δύο φορές την ίδια γυναίκα:

Ο δε συνήγορος του Χρήστου Παππά δήλωσε ότι τόσο μπούλινγκ (σικ) όσο δέχτηκε ο πελάτης του, είχε να συμβεί σε δικαστήριο από τότε που δικάστηκε ο Ιησούς Χριστός:

Δε σας κρύβουμε αυτό που μας ήρθε αμέσως στο μυαλό:

Ακούστηκε επίσης ως επιχείρημα η συγγραφική δράση του Νίκου Μιχαλολιάκου:

Για τον Γερμενή aka Καιάδα ακούστηκε ότι έχει συνεργαστεί με Ινδούς μάνατζερ:

Ο δε Ηλίας Παναγιώταρος ήταν τακτικός αιμοδότης:

Φίλος των ζώων, αλλά και της Ορθοδοξίας, ήταν όμως και ο Γιάννης Λαγός:

Εμείς πάντως έχουμε πειστεί, ας αθωωθούν όλοι βασικά για να μην παιδεύονται οι δικαστές.

Best of internet