Quantcast
THE STREAM

Ο Τραμπ τα βροντάει από το νοσοκομείο, πάει Λευκό Οίκο, βγάζει τη μάσκα επειδή YOLO

Τα κινηματογραφικά πλάνα της επιστροφής του στην προεδρική κατοικία πάνε πακέτο με άλλα όπου δείχνει να υποφέρει από…κάτι


THE NEWSROOM · 6 Οκτωβρίου 2020

Δε θα σας πούμε ψέματα, η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε πλέον να καταλάβουμε τι γίνεται. Ο Ντόναλντ Τραμπ μπήκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή ως κρούσμα κορωνοϊού, την Κυριακή το βράδυ βγήκε βόλτα για να χαιρετήσει τους fans και τη Δευτέρα το βράδυ τα βρόντηξε από το νοσοκομείο και γύρισε πίσω στον Λευκό Οίκο με το προεδρικό ελικόπτερο.

Παρότι τα ενοχλητικά ερωτήματα για την πραγματική κατάσταση της υγείας του επιμένουν, ο Ντον και η ομάδα του κατάφεραν να φτιάξουν κι ένα εκπληκτικό βίντεο α λα Χόλιγουντ ή Μπόλιγουντ, όπου μπορούμε να θαυμάσουμε το άψογο κινηματογραφικό στιλ της επιστροφής του:

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε φτάνοντας, ήταν να βγάλει τη μάσκα και να τη βάλει στην τσέπη (κρίμα να πάει χαμένη μία καλή μάσκα):

Στη συνέχεια ο τιτάνας έκανε δήλωση, όπου μεταξύ άλλων κάλεσε τον κόσμο να μη φοβάται και να βγει έξω:

«Μόλις έφυγα από το νοσοκομείο Walter Reed. Έμαθα πολλά για τον κορoνοϊό και ένα είναι σίγουρο. Μην τον αφήσετε να σας κυριεύσει. Μην τον φοβάστε. Θα τον νικήσετε. Έχουμε τον καλύτερο ιατρικό εξοπλισμό. Έχουμε τα καλύτερα φάρμακα. Όλα έχουν εξελιχθεί πρόσφατα.

Δεν ένιωθα τόσο καλά και ένιωσα τις τελευταίες δυο ημέρες καλύτερα από ότι πριν από 20 χρόνια. Μην τον αφήνεται να καταβάλει τις ζωές σας. Έπρεπε σαν ηγέτης να βγω μπροστά και ας ήξερα ότι υπάρχει κίνδυνος. Οποιοσδήποτε ηγέτης δεν θα έκανε ότι έκανα. Τώρα είμαι καλύτερα. Βγείτε έξω. Προσέξτε. Το εμβόλιο έρχεται σύντομα. Ευχαριστώ πολύ.»

Όταν δε κάποιος δημοσιογράφος τον ρώτησε πόσοι άνθρωποι έχουν αρρωστήσει τον Λευκό Οίκο, ο άρχοντας Ντόναλντ του απάντησε «ευχαριστώ πολύ» (!). Σε άλλο tweet, δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσει την προεκλογική καμπάνια που άφησε στη μέση.

Από την άλλη, οι κάμερες κατέγραψαν πλάνα όπου ο πρόεδρας φαίνεται να πονάει πολύ, κάτι που αν είσαι απίστευτα κακόπιστος με τον Ντόναλντ θα μπορούσες να συνδέσεις με τον κορωνοϊό:

Ο άνθρωπος είναι το avatar του 2020 προσωποποιημένο.

Best of internet