Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, ο Τραμπ βγήκε βόλτα με τζιπ από την κλινική για να πει ΓΕΙΑ στο κοινό του

Ο άρρωστος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν άντεξε να μην βγει από το νοσοκομείο για να χαιρετήσει τους πιστούς οπαδούς του


THE NEWSROOM · 5 Οκτωβρίου 2020

Οκ, υποτίθεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει κολλήσει κορωνοϊό, ένα γεγονός που έχει προκαλέσει έντονα συναισθήματα σε όλον περίπου τον πλανήτη. Αυτό δε σημαίνει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα αποχωριστεί τις αγαπημένες του συνήθειες, όπως το να στέλνει μηνύματα μέσω Twitter: Για την ακρίβεια, από την Παρασκευή έχει στείλει σχεδόν 10 δικά του tweets (και κάμποσα retweets), κάτι που έχει προκαλέσει έναν ειδικού τύπου προβληματισμό:

Όπως και να’χει, το νοσοκομείο είναι νοσοκομείο, οπότε κάμποσοι οπαδοί του έφτασαν μέχρι έξω από το στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ για να του δείξουν πόσο τον αγαπάνε. Ο Ντόναλντ ευχαρίστησε επανειλημμένα μέσω Twitter την πολύχρωμη μάζωξη:

Όμως τα social media δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την πραγματική ζωή, οπότε ο πρόεδρος Τραμπ αποφάσισε να κάνει το κάτι παραπάνω για τους φίλους του. Έτσι, φόρεσε τη μάσκα του, μπήκε σε ένα μαύρο SUV και βγήκε έξω από το νοσοκομείο για να χαιρετήσει το κοινό του. Δείτε το βίντεο:

Αρκετοί ξενέρωτοι, γιατροί και μη, αποφάσισαν να γκρινιάξουν επειδή ο Τραμπ μπήκε στο τζιπάκι μαζί με τους πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας που τον προστατεύουν. Αφενός δεν γνωρίζουν ότι οι σωματοφύλακες του προέδρου μέχρι και κορωνοϊό θα κόλλαγαν για πάρτη του, αφετέρου δεν καταλαβαίνουν ότι αυτός ξέρει καλύτερα από αυτούς.

Όπως αναφέρει σε βίντεο που δημοσίευσε χτες, έμαθε πολλά για τον Covid από ένα αληθινό σχολείο, όχι αυτά τα σχολεία που διαβάζεις βιβλία. Είμαστε σίγουροι ότι ήδη ξέρει αρκετά ώστε να διδάξει, κιόλας:

Την ίδια στιγμή βέβαια, ρεπορτάζ αναφέρουν ότι παρότι ο Ντόναλντ φαίνεται πιο κοτσωνάτος από ποτέ (έτοιμος να βγει από το νοσοκομείο, για την ακρίβεια), η υγεία του ενδέχεται να μην είναι στα καλύτερά της. Για παράδειγμα, κάποια από τα φάρμακα που παίρνει συνιστώνται από τους γιατρούς σε ασθενείς που περνάνε βαριά την ασθένεια. Από την άλλη, μπορεί απλά να θέλει να δοκιμάσει νέες εμπειρίες.

Είναι μοναδικός, τι να κάνουμε τώρα.

 

Best of internet