Quantcast
THE STREAM

Βόλος: Μαθητές Δημοτικού έριξαν άκυρο στις μάσκες που τους μοίρασαν γιατί ήταν ροζ

Πλήρη άρνηση να φορέσουν τις ροζ μάσκες που τους έδωσαν έδειξαν οι μαθητές ενός δημοτικού του Βόλου


THE NEWSROOM · 2 Οκτωβρίου 2020

Αυτή την περίοδο ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα, όμως οι μαθητές ενός Δημοτικού Σχολείου αντιμετώπισαν ένα τελείως μοναδικό θεματάκι. Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου – Ν. Ιωνίας τα πήραν στο κρανίο τις μάσκες που τους μοίρασαν, χωρίς όμως να ανήκουν στους haters της μάσκας γενικά.

Το στόρι έχει ως εξής: Το σχολείο παρέλαβε ένα φορτίο με υφασμάτινες μάσκες για να τις μοιράσει στους μαθητές. Η έκτη τάξη όμως πήρε μάσκες χρώματος ροζ, κάτι που εξόργισε τα αγοράκια του σχολείου, τα οποία αρνήθηκαν να τις φορέσουν. Τις άφησαν εκεί που τις βρήκαν και συνέχισαν να φοράνε μάσκες μίας χρήσης ή τις δικές τους υφασμάτινες. Το κόνσεπτ ήταν ότι τα κορίτσια θα πάρουν ροζ μάσκες και τα αγόρια μπλε, όμως η συγκεκριμένη τάξη πήρε μία κούτα που είχε μόνο το ροζ χρώμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιος ήταν τόσο ορεξάτος μπήκε στον κόπο να ζητήσει ξεχωριστές μάσκες για αγόρια και κορίτσια, πάντα στα παραδοσιακά αντίστοιχα χρώματα. Το να παρθεί μία μάσκα ουδέτερου χρώματος προφανώς δεν του πέρασε καν από το μυαλό. Το σίγουρο είναι ότι το να φορέσει ένα αγοράκι Δημοτικού ροζ μάσκα είναι το τέλος του κόσμου, η ζωή του δε θα μπορέσει ποτέ να ορθοποδήσει μετά από αυτό.

Δε θα πούμε ψέματα, το να φορούν τα αγοράκια ροζ ρούχα και αξεσουάρ είναι ένδειξη πολύ άσχημων πραγμάτων για το ποιόν τους, πιο συγκεκριμένα αν φορούν για παράδειγμα ροζ πόλο σημαίνει ότι πιθανώς να πρόκειται για ΔΑΠίτες.

(πηγή)

Best of internet