Quantcast
THE STREAM

Ο Σάκης Ρουβάς παρκάρει σαν ινφλουένσερ στο Ηρώδειο, το Ίντερνετ του κόβει κλήση

Κάποιοι πονάνε να βλέπουν τον εθνικό μας σταρ δίπλα στο Ηρώδειο κι αυτό δεν κρύβεται


THE NEWSROOM · 28 Σεπτεμβρίου 2020

Μέχρι και το εθνικό μας σύμβολο που λέγεται Σάκης Ρουβάς έπιασαν στο στόμα τους οι άτεχνοι, άμουσοι, άκαρδοι και ακαβούρδιστοι χρήστες των social media. Όταν ξεκίνησαν με μία φωτογραφία που ανέβηκε στα social media του καλλιτέχνη, στην οποία ποζάρει στο Ηρώδειο μαζί με ένα υπερκυριλέ τζιπ γνωστής εταιρείας που αρχίζει από Μ και τελειώνει σε -ερσεντές.

Αυτή ήταν η επίμαχη φωτό:

Δυστυχώς, το μόνο πράγμα που σκέφτηκε το κοινό είναι ότι μία φωτογραφία του Σάκη και του νέου μοντέλου της εταιρείας αποτελεί διαφημιστικό υλικό – δεν μπορεί απλά να μας δείχνει τη χαρά του έτσι, ειδικά αφού έδωσε και συναυλία στο αρχαίο θέατρο. Το αποτέλεσμα ήταν να αρχίσουν οι γνωστές κακιασμένες εξυπνάδες:

 

Ακόμη και το Υπουργείο Πολιτισμού απέτυχε να δείξει κατανόηση. Έτσι, έβγαλε ανακοίνωση όπου μας δηλώνει ότι η φωτογράφηση του Sakis δεν είχε άδεια, κάτι που μπορεί να συνεπάγεται κυρώσεις, λες και είναι κανένας τελευταίος και πάρκαρε αντικανονικά, ας πούμε:

 

«​Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από το Ν. 3028/2002 διατάξεις.»

Το αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστεί ο Σάκης να απολογηθεί δημόσια και να τονίσει ότι α) η εταιρεία δεν είχε ιδέα β) ότι η ανάρτηση κατέβηκε άδοξα:

«Η συναυλία μου με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μού δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο.

Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε. Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε καθώς ο σεβασμός στα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος.

Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε.»

Τζάμπα τον στεναχωρήσατε τον άνθρωπο, παλιόπαιδα.

Best of internet