Quantcast
THE STREAM

Λευκορωσία: 2 Fast 2 Furious ταξιτζής σώζει διαδηλωτή από τα ΜΑΤ με μπαντιλίκια

Ένας ταξιτζής με καυτά οδηγικά skills έγινε ο σωτήρας ενός κυνηγημένου διαδηλωτή στην πρωτεύουσα Μινσκ


THE NEWSROOM · 25 Σεπτεμβρίου 2020

Δε συνηθίζεται να είναι ένας οδηγός ταξί ο ήρωας της ημέρας, όμως το 2020 είναι μία χρονιά με απίστευτες δυνατότητες και κατάφερε να μας χαρίσει ως κι αυτό. Το περιστατικό συνέβη στην Λευκορωσία, όπου εδώ και αρκετές βδομάδες λαμβάνουν χώρα σφοδρές διαδηλώσεις κατά του προέδρου Αλεξάντερ Λουκασένκο, ο οποίος κατηγορείται από την αντιπολίτευση για νοθεία στις προεδρικές εκλογές της 9ης Αυγούστου.

Στα πλαίσια αυτά, ένας νεαρός άντρας που βρέθηκε κυνηγημένος από κάμποσους Λευκορώσους ΜΑΤατζήδες με τα γκλομπ ανά χείρας, σκέφτηκε ότι μπορεί να σωθεί μπαίνοντας στο πρώτο ταξί που θα βρει μπροστά του. Αυτό θα μπορούσε να μην πάει και πολύ καλά, όμως ο ταξιτζής που μέχρι τότε περίμενε στο φανάρι αποφάσισε ότι είναι η μοίρα του να γίνει διάσημος και πιθανώς να πρωταγωνιστήσει σε κάποιο 2 Fast 2 Furious, οπότε αντέδρασε πολύ έμπειρα: Μετά από ελάχιστα δευτερόλεπτα σκέψης, πετάχτηκε στο αντίθετο ρεύμα, καβάλησε το πεζοδρόμιο και εξαφανίστηκε μαζί με τον επιβάτη του.

Το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε από έναν δημοσιογράφο του Euroradio.fm χθες το βράδυ, συνέβη σε μία γειτονιά του Μινσκ. Δείτε το βίντεο:

Ακόμα πάντως κι αν ο ταρίφας βρει το μπελά του από τους Λευκορώσους μπάτσους, μπορεί πάντα να πάει να δουλέψει στο Χόλιγουντ.

Best of internet