Quantcast
THE STREAM

Αοιδός με στολή Έλβις τραγουδά Βασίλη Καρρά σε epic γάμο α λα ελληνικά στην Αυστραλία

Το πιο «Έλληνες του Εξωτερικού» περιστατικό στο ηλιακό σύστημα συνέβη στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας


THE NEWSROOM · 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ένας Έλληνας από το Τιούπελο του Μισισίπι φαίνεται πως ήταν ο τραγουδιστής σε έναν γάμο που έγινε στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας (το βίντεο ανέβηκε πρώτη φορά στο FB group Greek Australians). Όπως μπορείτε να φανταστείτε, σε αυτή την πολυεθνική φιέστα υπάρχει εμπλοκή ομογενών, aka Ελλήνων του Εξωτερικού, οι οποίοι κατάφεραν να διαφημίσουν τον νεοελληνικό πολιτισμό σε κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο.

Στο βίντεο βλέπουμε το γνώριμο σκηνικό ενός γάμου α λα ελληνικά, μόνο που στην πίστα βρίσκεται ένας τραγουδιστής ντυμένος Έλβις Πρίσλεϊ. Αυτό φυσικά καθόλου δεν τον εμποδίζει να τραγουδήσει το «Δεν πάω πουθενά ([σ.σ.: πουθενά, πουθενά, πουθενά)» του Βασίλη Καρρά με άψογη ελληνική προφορά. Το άψογο 80s / 90s κλαρινοσίκ σκηνικό συμπληρώνεται με μία ιδιαίτερα αθλητική ζεϊμπεκιά από κάποιον που ενδέχεται να είναι ο γαμπρός.

Δείτε το βίντεο:

🎤Έλβις Πρίζλει από Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας μεταλαμπαδεύει την εθνική παράδοση σε γάμο στην Τ.Ο. Αδελαΐδας Αυστραλίας.🇬🇷🇦🇺🤸 Μύστης γαμπρός με σκαρπίνι γόνδολα σχίζει το χωροχρόνο και γεφυρώνει την απόσταση με τη μητέρα πατρίδα…🧶

Gepostet von Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο am Mittwoch, 23. September 2020

Εμείς ευχόμαστε στους νεόνυμφους να ζήσουν όσο ο Έλβις, δηλαδή να μην πεθάνουν ποτέ.

Best of internet