THE STREAM

Ψηφίστηκε ο νόμος για το 5G που θα φέρει υψηλής ταχύτητας mobile κορωνοϊό παντού

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Ψηφ. Διακυβέρνησης πέρασε την ώρα που εκτοξεύονται τα κρούσματα, τυχαίο; Δε νομίζουμε


THE NEWSROOM · 23 Σεπτεμβρίου 2020

Μία μεγάλη νίκη σημείωσε η Νέα Τάξη και όσα αυτή αντιπροσωπεύει. Χτες Τρίτη 22/9, το νομοσχέδιο για την Ψηφιακή Διακυβέρνηση και τις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες ψηφίστηκε επί της αρχής με 275 θετικές ψήφους. Η ψήφιση του νομοσχεδίου σημαίνει διάφορα πράγματα, αλλά κυρίως ένα: Ότι θα δημοπρατηθεί το φάσμα του 5G, του νέας τεχνολογίας δικτύου που θα μας φέρει υψηλές ταχύτητες κι ακόμη περισσότερο κορωνοϊό.

Όπως είπε στη Βουλή ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κ. Πιερρακάκης:

«Θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.»

Ενώ όπως πρόσθεσε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γρ. Ζαριφόπουλος:

«Η πιο σημαντική διάταξη είναι η επιτάχυνση του 5G στη χώρα μας. Με πολύ υψηλότερες ταχύτητες, πιο σταθερή σύνδεση, καλύτερους χρόνους απόκρισης και κυριολεκτικά απεριόριστες δυνατότητες ταυτόχρονων χρήσεων, υπηρεσιών και συσκευών, το 5G θα προσφέρει δυνατότητες νέων προηγμένων ψηφιακών λύσεων προς όφελος του πολίτη και της επιχείρησης.»

Υπενθυμίζουμε ότι το 5G έχει μερικούς φανατικούς πολέμιους. Ένας εξ’ αυτών προέκυψε ότι είναι και ο τραγουδοποιός Λεωνίδας Μπαλάφας, κάτι που μεταξύ άλλων τον έκανε θύμα μίας παραβολής που εξαπολύθηκε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο:

View this post on Instagram

Παλιά… Εκεί στα 16 το πρώτο δίπλωμα που μπορούσες να βάλεις ήταν στην τροχαία για μηχανάκι μέχρι 50cc…εμείς τότε, "αχόρταγοι εραστές" της ταχύτητας, το κάναμε το glx όλο nikel και του πειραζαμε το μοτέρ να το κάνουμε 72cc…η 90αρι… Επί της ουσίας δλδ, με 8 χιλιόμετρα παραπάνω θα πηγαίναμε… Αλλά οκ… Μας έφτανε… Το πρώτο εγκεφαλικό το έπαθε η κ. Μαρία όταν ήρθε η ανακοίνωση της απόφασης για την αγορά… Όταν έμαθε και για αυτή τη "μίνι" παρανομία αναστέναξε (τι έχεις τραβήξει κι εσύ ρε μάνα) και μου είπε να κάνω ότι νομίζω αρκεί να έχω σκεφτεί καλά τις συνέπειες των πράξεων μου… Με Sebring εξάτμιση, όλο nikel, πειραγμένο καρμπυρατέρ και 72 cc Glx οργωνα τους δρόμους με το ημιπαρανομο “δίτροχο " βέλος μου… Την πρώτη φορά που με πήγαν στο τμήμα… Μη έχοντας το δίπλωμα που να με καλύπτει το τηλεφώνημα ήταν εννοείται στην κ. Μαρία… – έλα μαμά… Με έχουν στο τμήμα… – τουτ τουτ…. Τουτ τουτ… Μου το έκλεισε… Μόλις γύρισα μυξοκλαιγοντας σπίτι ένοιωθα προδομένος από την εγκατάλειψη… Αργότερα κατάλαβα την αξία εκείνης της κίνησης (φαντάζομαι δε το έκανε με ευκολία) της κ. Μαρίας… Μόλις μας είχε μάθει να είμαστε υπεύθυνοι και συνεπείς απέναντι στα λόγια και τις πράξεις μας και το οποίο κόστος μπορεί να προκύπτει. Υγ η προσωπική μας αισθητική αλλά και οι απόψεις μας διαμορφώνουν τον κοινωνικό μας περίγυρο… Υγ2 οι μόνες απορίες μου σε σχέση με τις διάφορες θεωρίες είναι πως γίνεται στα 38 να έχω ενα συρτάρι γεμάτο μονές κάλτσες…. Που πάνε τα ταίρια τους όταν ενώ εσύ ο ίδιος έχεις βάλει το πλυντήριο ανοίγοντάς το (ανεξάρτητα από το πρόγραμμα πλύσης που έχεις επιλέξει…) το ζευγάρι λείπει…? Και γιατί δεν έχω δει ποτέ κανέναν Ρομα να φοράει γυαλιά μυωπίας…? Υγ3 Ασχέτως ποτέ θα λάβει χώρα το φεστιβάλ, περιμένοντας κι εμεις να δούμε τις εξελίξεις, θα γίνει στο πλαίσιο της ασφάλειας και των μέτρων που ως "διοργανωτές" οφείλουμε να εξασφαλίσουμε απέναντι στους καλλιτέχνες, τον κόσμο που θα εργάζεται εκεί και στον κόσμο που θα έρθει να το χαρεί. Οποίος έχει διαφορετική προσέγγιση ας έρθει να βάλει την δική του υπογραφή… Υγ4 αν δείτε ένα κορίτσι που σας αρέσει και η μάσκα σας κρύβει το χαμόγελο… Μην τα παρατήσετε… Κλείστε της το μάτι…

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on

Όπως καταλαβαίνετε, απλά περιμένουμε τις εξελίξεις:

Best of internet