Quantcast
THE STREAM

Με το αν ο Νίκος Χαρδαλιάς φίλησε μανίκι παπά θα ασχοληθεί φέτος το VAR

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατηγορείται για στενές επαφές με το μανίκι και το μπράτσο ενός ιερέα στην Καρδίτσα


THE NEWSROOM · 22 Σεπτεμβρίου 2020

Μία συμβιβαστική προσέγγιση για την ασφαλή διεκπεραίωση του χειροφιλήματος παρουσίασε σήμερα το πρωί ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα την χτυπημένη από τον κυκλώνα Ιανό Καρδίτσα, είχε ρίξει πρόσφατα μία φαρμακερή μπηχτή στον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης, Γιώργο Κουμουτσάκο, όταν κοινώνησε χωρίς να παίρνει μέτρα προστασίας.

Όπως είχε πει ο Ν. Χαρδαλιάς:

«Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας.

Όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουμε το καλό παράδειγμα και να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν.»

Πως θα γίνει λίγο λοιπόν και να δείχνουμε πίστη και να τηρούμε τους κανόνες; Με ένα κατά προσέγγιση χειροφίλημα. Σήμερα το πρωί, κάμερα κατέγραψε τον υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας να φιλάει, ή μάλλον να ακουμπάει το πρόσωπό του στο μανίκι ενός παπά, αναμφίβολα για να αποφύγει να του φιλήσει το χέρι (το οποίο βέβαια του έπιασε).

[break height=50

[break height=50

Η αλήθεια είναι ότι στο εν λόγω βίντεο φαίνεται αρκετά καθαρά ότι ο υφυπουργός βρήκε ξεκάθαρα μανίκι, οπότε δε θα χρειαστεί να επιστρατευτεί το VAR από την αντιπολίτευση. Από την άλλη, ο Ν. Χαρδαλιάς κυκλοφορούσε μέσα σε όχι λίγο κόσμο χωρίς μάσκα και η πρώτη του σκέψη ήταν να φιλήσει το χέρι (με την ανατομική έννοια) ενός ιερέα, οπότε έχει εξασφαλίσει ότι δεν θα τον πει κανείς άπιστο. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας ότι φίλησε εσκεμμένα μανίκι κι ότι είχε μόλις βγάλει τη μάσκα για να πιει νερό.

Δείτε το βίντεο:

Εμείς από τη μεριά περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο στο rap battle που έχει ξεκινήσει με τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν υπάρξει ενδιαφέρουσες (και υγειονομικά αξιόλογες) παραλλαγές του χειροφιλήματος αυτή την περίοδο:

Αν μη τι άλλο, είναι ωφέλιμο που η παράδοση δεν επιτάσσει ποδοφίλημα.

Best of internet