Quantcast
THE STREAM

Άστεγος τηλεμεταφέρεται δίπλα σε photoshooting του Δημήτρη Σκουλού, το Ίντερνετ φωνάζει «ΘΑΥΜΑ»

Τα social media κατακεραύνωσαν τη φωτογράφηση που επέβλεπε ο κριτής του GNTM, τους διέφυγε να το κάνουν στον δήμαρχο


THE NEWSROOM · 22 Σεπτεμβρίου 2020

Κάποιες πρακτικές δυσκολίες φαίνεται πως αντιμετώπισε μία φωτογράφηση που πραγματοποίησε στο κέντρο της Αθήνας ο κριτής του GNTM, Δημήτρης Σκουλός. Την ώρα που ο γνωστός φωτογράφος και το crew του βρίσκονταν στην οδό Πανεπιστημίου, όπου φωτογράφιζαν ένα μοντέλο για λογαριασμό ενός εξίσου γνωστού περιοδικού, ένας άστεγος τηλεμεταφέρθηκε ξαπλωμένος πλάι στο photoshooting τους.

Δυστυχώς, η κουλτούρα που επικρατεί στα social media δεν τους επιτρέπει να κατανοήσουν ότι τέτοια πράγματα συμβαίνουν κι εκεί που φωτογραφίζεις αμέριμνος, μπορεί ξαφνικά να βρεις έναν άστεγο δίπλα στο χώρο που δουλεύεις, αν όχι μέσα στο κάδρο σου. Το αποτέλεσμα ήταν να αρχίσουν αμέσως τα επικριτικά σχόλια:

Μόντελινγκ δίπλα στον άστεγο; Αληθεύει ότι αυτό το αίσχος είναι από φωτογράφηση του GNMT; (Έχω καλύψει το πρόσωπο του ανθρώπου)

Gepostet von Elena Akrita am Montag, 21. September 2020

Μπορεί βέβαια να πρόκειται απλά για ένα athenian street fashion concept και όλοι εμείς να μην έχουμε ιδέα. Να πούμε επίσης ότι αυτού του είδους η ευαισθησία είναι πράγματι το αποκορύφωμα της κοινωνικής ανησυχίας για τους άστεγους και τη ζωή τους στους δρόμους

Τι νόημα έχει να σχολιαστεί το γιατί δεν υπάρχει το στοιχειώδες, δηλαδή κάποιος χώρος για να κοιμούνται (του Δήμου Αθηναίων, φερ’ ειπείν), όταν μπορείς να ασχοληθείς με το positioning του φωτογράφου;

 

Best of internet