Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, ο Θανάσης Ευθυμιάδης χόρεψε τον ποντιακό χορό της βροχής ξυπόλητος στις λάσπες

Κάποιοι άνθρωποι δεν φοβούνται τον Ιανό και αυτό κυριολεκτικά βγαίνει και προς τα έξω


THE NEWSROOM · 21 Σεπτεμβρίου 2020

Πραγματική Ντόλτσε Βίτα (no pun intended) φαίνεται πως κάνει ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Ο ηθοποιός που θα είναι στο μυαλό για πάντα το τεκνό της Άννας Παναγιωτοπούλου δε μασάει από ούτε από πανδημίες ούτε από κακοκαιρίες και ο κυκλώνας Ιανός του έδωσε την πάσα να το αποδείξει.

Για να τα λέμε ως έχουν, ακόμη και η καταρρακτώδης βροχή ήταν απλά μία ευκαιρία για γλέντια. Ο κ. Ευθυμιάδης βγήκε ξυπόλητος στις λάσπες και άρχισε να χορεύει ποντιακούς χορούς. Το γεγονός αποθανατίστηκε και ανέβηκε στο Instagram, ώστε να μπορέσουν οι επόμενες γενιές να κατανοήσουν πως περάσαμε το 2020.

Και σαν να μην ήταν ήδη αρκετά majestic όλο αυτό, ο κ.  Ευθυμιάδης το συνόδευσε με μία ατάκα του Νίτσε:

«And the ones who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.»

Και ένα μήνυμα προς τα φιλαράκια του στον σύλλογο Ποντίων Σούρμενων:

«Πυρρίχιος στη βροχή. Μόνος μου. Μέχρι να ξαναεπιτραπεί να σφίξω τα χέρια των συγχορευτών μου στον σύλλογο Ποντίων Σούρμενων!»

Το Instagram του κ. Ευθυμιάδη περιέχει γενικά πολύ ξεχωριστό υλικό. Όπως πόζες με κολοκύθες στο κεφάλι:

View this post on Instagram

Mπορώ να γίνω ευτυχισμένος με τα πιο απλά πράγματα και με τα πιο μικρά.. Και με τα καθημερινότερα των καθημερινών. Μου φτάνει που οι εβδομάδες έχουν Κυριακές. Μου φτάνει που τα χρόνια φυλάνε Χριστούγεννα για το τέλος τους. Που οι χειμώνες έχουν πέτρινα, χιονισμένα σπίτια. Που ξέρω ν’ ανακαλύπτω τα κρυμμένα πετροράδικα στις κρυψώνες τους. Μου φτάνει που μ’ αγαπάνε τέσσερις άνθρωποι. Πολύ… Μου φτάνει που αγαπάω τέσσερις ανθρώπους. Πολύ… Που ξοδεύω τις ανάσες μου μόνο γι’ αυτούς. Που δεν φοβάμαι να θυμάμαι. Που δε με νοιάζει να με θυμούνται. Που μπορώ και κλαίω ακόμα. Και που τραγουδάω… μερικές φορές… Που υπάρχουν μουσικές που με συναρπάζουν. Και ευωδιές που με γοητεύουν Οδυσσέας Ελύτης

A post shared by Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) on

Μπορούμε να πούμε ότι έχει γίνει κάποιου είδους γκουρού:

Με ό,τι συνεπάγεται αυτό:

View this post on Instagram

Κυκλάδες details Headstand με τον αέρα 😁😁 Τα τελευταία 7 χρόνια, χειμώνα/καλοκαίρι, κάνω την καθημερινή μου άσκηση, έξω στη φύση (όπου και να βρίσκομαι παραλία, βουνό, άλσος κλπ) Οι κλειστει χώροι με κλιματιστικά δεν είναι για μένα πια. Το ανθρώπινο σώμα είναι φτιαγμένο να ασκείται έξω στον καθαρό αέρα και με πέλματα ξυπόλητα στη γη. Όταν έχω επαφή με τα στοιχεία της φύσης, έχω καλύτερη επαφή με τον εσωτερικό μου κόσμο. Δοκιμαστε το 😜😜 Καλημέρα ☀️☀️☀️

A post shared by Θανάσης Ευθυμιαδης (@thanasisefthymiadis) on

Μέχρι και φασούλες με γκονγκ:

Χωρίς βέβαια να ξεχνά τα κοινωνικά μηνύματα:

Είμαστε σίγουροι ότι μέχρι και τα ανδρικά καλλιστεία με παρεό στη Γαύδο θα μπορούσε να κερδίσει.

Best of internet