Quantcast
THE STREAM

Η Sirina Productions χαρίζει μάσκες προστασίας από τα εσώρουχα των ηθοποιών της

20 χρόνια βεστιαρίου ερωτικών ταινιών θα χρησιμοποιηθούν για να φτιαχτούν τα πολύτιμα προστατευτικά μέσα


THE NEWSROOM · 17 Σεπτεμβρίου 2020

Αν μας ενώνει κάτι όλες και όλους φέτος (οκ, περίπου όλους), είναι ο αγώνας ενάντια στον μισητό κορωνοϊό. Οι τελευταίες ενισχύσεις στην λόγω μάχη είναι η γνωστή ελληνική εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, Sirina Productions, η οποία αποφάσισε να συμβάλλει ξανά για το κοινό καλό, αυτή τη φορά προσφέροντας μάσκες προστασίας.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι το υλικό από το οποίο θα κατασκευαστούν: Με μία λιτή ανακοίνωση (και ένα ιδιαίτερα παραστατικό visual), η εταιρεία του παραγωγού και σκηνοθέτη Δημήτρη Σειρηνάκη μας ενημερώνει ότι χαρίζει όλο το βεστιάριο των τελευταίων 20 ετών για να φτιαχτούν μάσκες. Όποια ή όποιος επιθυμεί μία τέτοια, μπορεί να την αποκτήσει δωρεάν με ένα απλό e-mail στην Sirina.

Να πούμε εδώ ότι η Sirina έχει δείξει από την πρώτη στιγμή κοινωνικά αντανακλαστικά όσον αφορά την πανδημία: Αφενός διέκοψε έγκαιρα τα γυρίσματα των ταινιών της για λόγους ασφαλείας, αφετέρου παρείχε δωρεάν πρόσβαση στο κανάλι της εταιρείας, έτσι ώστε να γίνουν κάπως λιγότερα βαρετές οι μέρες που είχαμε ξεμείνει μέσα στα σπίτια μας.

Εκτιμούμε ότι η προσφορά της Sirina δεν θα περάσει απαρατήρητη:

Best of internet