Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, ο Γιώργος Μαυρίδης μπουζουριάστηκε στο Μεξικό που πήγε για γυρίσματα

Μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία είχε στην χώρα του Νέρι Καστίγιο ο γνωστός παρουσιαστής


THE NEWSROOM · 15 Σεπτεμβρίου 2020

Με ένα ενδιαφέρον twist α λα Narcos: Mexico αλλά χωρίς τα ναρκωτικά εξελίσσεται η καριέρα του Γιώργου Μαυρίδη. O γνωστός παρουσιαστής ταξίδεψε μαζί με το τηλεοπτικό του συνεργείο στο Μεξικό, όπου θα γίνονταν τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής, «Into the Skin». Η εκπομπή, η οποία θα έχει ταξιδιωτικό περιεχόμενο, θα γίνει ακόμη πιο πλούσια λόγω των έξτρα εμπειριών που αποκόμισαν οι συντελεστές της, οι οποίοι συνελήφθησαν και κρατούνται από τις αρχές.

Το στόρι έχει ως εξής: Ο κ. Μαυρίδης και οι υπόλοιποι 4 του crew πήγαν στην Πόλη του Μεξικού με πτήση της Lufthansa μέσω Γερμανίας, με σκοπό να πάνε στο διάσημο θέρετρο που είναι η Κανκούν. Η εκδρομή κόλλησε κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, διότι όπως φαίνεται, οι μεξικανικές αρχές δεν πήραν όλα τα στοιχεία που πρέπει να δηλώσουν οι ταξιδιώτες όταν φτάνουν στη χώρα. Ένα τέτοιο, για παράδειγμα, είναι το σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνουν.

Εκτός αυτού, υπάρχει η πιθανότητα να ειπώθηκε από την ελληνική πλευρά κάτι που να χάλασε την ατμόσφαιρα ελληνομεξικανικής φιλίας. Σε κάθε περίπτωση, οι πέντε άνδρες μπουζουριάστηκαν και στάλθηκαν στα εξωτικά κρατητήρια του αεροδρομίου, όπου και παραμένουν. Η ελληνική πρεσβεία προσπαθεί αυτή τη στιγμή να λυθεί η νομική παρεξήγηση, ώστε να μπορέσει ο Γιώργος Μαυρίδης και το συνεργείο του να συνεχίσουν τη δουλειά τους.

Μπορεί το συγκεκριμένο επεισόδιο να μην κάνει για Narcos, αλλά ίσως κάνει για Marcos:

 

Best of internet