Quantcast
THE STREAM

Παράπονα των ΜΑΤ στη Λέσβο: «Φάγαμε για δεκατιανό ψωμί με ντοματίνια και λιωμένο τυρί»

Οι ΜΑΤατζήδες στη Λέσβο δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το δεύτερο γεύμα της ημέρας


THE NEWSROOM · 14 Σεπτεμβρίου 2020

Έντονα παράπονα για το μενού της εκδρομής τους στη Λέσβο φαίνεται πως εξέφρασαν οι άνδρες των ΜΑΤ. Σύμφωνα με καταγγελία συνδικαλιστή αστυνομικού που επικαλείται το lawandorder.gr, οι ΜΑΤατζήδες δυσαρεστήθηκαν με το δεκατιανό που τους έδωσαν. Ελπίζουμε να θυμάστε ότι είναι σημαντικό και να τρώτε δεκατιανό (και να ενυδατώνεστε).

Το δεκατιανό που προκάλεσε τις αντιδράσεις ήταν ένα κάπως λιτό, δωρικό και απέριττο σάντουιτς με δύο φέτες ψωμί, δυο ντοματίνια και μια φέτα λιωμένο τυρί (ένα αυτοσχέδιο φοντί με τη βοήθεια της ζέστης, σα να λέμε). Ο εν λόγω συνδικαλιστής το ανέβασε μάλιστα στο Facebook για να το θαυμάσουμε:

Η αλήθεια είναι ότι ακόμη κι αν το γεύμα δεν κέρδισε τους αστυνομικούς, κατ΄εμάς έχει μία κάποια αισθητική αξία:

Σε κάθε περίπτωση, το φτωχό πλην τίμιο σάντουιτς με τα ντοματίνια δεν εμπόδισε τα ΜΑΤ να κάνουν τη δουλίτσα τους. Υπενθυμίζουμε ότι οι έξτρα αστυνομικοί βρέθηκαν στο νησί μετά την πυρκαγιά στο κέντρο κράτησης – lowkey στρατόπεδο συγκέντρωσης της Μόρια, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να κοιμούνται άνθρωποι ακόμη και στα νεκροταφεία.

Η δουλίτσα των ΜΑΤ ήταν να πετούν δακρυγόνα σε άντρες, γυναίκες και παιδιά, τόσο το βράδυ που προσπαθούσαν να φύγουν από τη φλεγόμενη Μόρια όσο και τις επόμενες μέρες:

Αν είχαν φάει καλό δεκατιανό, λογικά οι επιδόσεις τους θα ήταν τέτοιου επιπέδου:

 

Best of internet