Quantcast
THE STREAM

Γκουρμέ αστυνομικός σταματά στα Εξάρχεια για πιτόγυρα και χάνει το όπλο της

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν το έκλεψαν από το αμάξι που το άφησε ή ενώ το είχε πάνω της


THE NEWSROOM · 8 Σεπτεμβρίου 2020

Άλλοι πάμε για ψώνια και χάνουμε το πορτοφόλι μας, άλλοι πάμε για μπύρες και χάνουμε την τσάντα μας, άλλοι πάνε για πιτόγυρα και χάνουν το γκάνι τους. Αυτό ακριβώς συνέβη σε μία αστυνομικό της ΕΛΑΣ, η οποία έκανε στάση για σουβλάκια στα Εξάρχεια και στην πορεία έμεινε χωρίς το υπηρεσιακό της πιστόλι.

Το περιστατικό συνέβη στα Εξάρχεια, κοντά στην συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, όπου η αστυνομικός και ένας συνάδελφός της πάρκαραν το υπηρεσιακό όχημα στο οποίο επέβαιναν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο στελέχη της ΕΛΑΣ ανήκουν στη Διεύθυνση Επισήμων και συμμετείχαν στη δύναμη που επιβλέπει τις μετακινήσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με την εσωτερική έρευνα της ΕΛΑΣ, το περιστατικό συνέβη ως εξής: Οι δύο αστυνομικοί πάρκαραν και κλείδωσαν το αυτοκίνητο και έφυγαν για να πάρουν φαγητό. Ενώ η ίδια η κάτοχός του κατέθεσε ότι άφησε το όπλο στο πίσω κάθισμα, η ΕΛΑΣ διατηρεί τις αμφιβολίες της, διότι το όχημα δεν βρέθηκε παραβιασμένο. Έτσι, αυτή τη στιγμή ερευνάται (μέσω του υλικού από τις κάμερες των καταστημάτων) η πιθανότητα να της το έκλεψαν ενώ το είχε πάνω της, χωρίς να το αντιληφθεί η ίδια. Σε κάθε περίπτωση, έχει να εισπράξει διοικητικές κυρώσεις για το εξαφανισμένο γκάνι.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έριξε πιστόλι στα σουβλάκια.

(πηγή)

 

 

Best of internet