Quantcast
THE STREAM

«Φοράτε μάσκες γιατί θα σας πετσοκόψω» απειλεί σε σποτάκι τους μαθητές ο Δήμος Ηλιούπολης

Την προειδοποίηση ανέλαβε μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος που μας σύστησε την κλασική πια φράση


THE NEWSROOM · 7 Σεπτεμβρίου 2020

Παντού χωράει λίγο πετσόκομμα, ακόμα κι όταν πρόκειται για το εξαιρετικά hot ζήτημα των μασκών στα σχολεία. Ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης αποφάσισε να συμβάλλει στην πάλη για την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας στα σχολεία αξιοποιώντας ένα πολύ γνωστό μήνυμα: Το «πως τους πετσόκοψες έτσι».

Καλά καταλάβατε, η πολιτική στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει γίνει τόσο προχώ που ένας δήμαρχος στην Ηλιούπολη μπορεί να σηκώνει ατάκες από «Το Μικρό Ψάρι» του Γιάννη Οικονομίδη. Για την ακρίβεια, το βίντεο δεν έχει πάρει μόνο την ατάκα, αλλά και τον ίδιο τον ηθοποιό που τη λέει. Ο Γιώργος Γιαννόπουλος είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του δήμου, οπότε αξιοποιήθηκε κατάλληλα.

Στο φινάλε κάνει την εμφάνισή του ο δήμαρχος, ώστε να ηρεμήσει τον “εξαγριωμένο” πετσοκόφτη και να θυμίσει στους μαθητές τα μέτρα ασφαλείας. Δείτε το βίντεο:

Προσέχουμε για να μην μας πετσοκόψει | Καμπάνια ενημέρωσης | Δήμος Ηλιούπολης

«Προσέχουμε για να μην μας πετσοκόψει» 😁Μια καμπάνια ενημέρωσης για την ανάγκη χρήσης της μάσκας αλλά και την τήρηση των μέτρων προστασίας, από όλους.

Gepostet von Γιώργος Χατζηδάκης – Δήμαρχος Ηλιούπολης am Freitag, 4. September 2020

Βέβαια δεν είμαστε και σίγουροι ότι οι μαθητές δε θα διαλέξουν το πετσόκομμα, ποιος ξέρει πια αυτές τις μέρες πως σκέφτεται η νεολαία.

Best of internet