Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, σήμερα στη Γαύδο (ίσως) διοργανώνονται καλλιστεία ανδρών με παρεό

Κανείς δεν είναι 100% σίγουρος αν η διοργάνωση θα γίνει, αλλά θα έχει και βραβείο


THE NEWSROOM · 3 Σεπτεμβρίου 2020

Παρότι η ελληνική οικονομία περνάει μεγάλα ζόρια, ένα μικρό και πολύ νότιο κομμάτι της Ελλάδα αναπτύσσεται ραγδαία. Για την ακρίβεια, μιλάμε για το νοτιότερο κομμάτι της Ευρώπης: Τη Γαύδο. Πέρσι είχαμε την ευφάνταστη ιδέα της καβάτζας που νοικιάζεται στο Airbnb (η οποία δυστυχώς σαμποταρίστηκε από τους εχθρούς της προόδου):

Φέτος έχουμε κάτι πιο παραδοσιακό, χωρίς όμως να λείπει το άρωμα της Γαύδου. Αυτό πάντα με βάση το FB group «Τα νέα της Γαύδου», το οποίο κάνει λόγο για Ανδρικά καλλιστεία με παρεό. Τη σχετική δημοσίευση συνοδεύει η παρακάτω φωτογραφία:

Και η εξής λεζάντα:

 

«Καλλίγραμμοι κaι μη, όσοι πιστοί προσέλθετε.»

Στα σχόλια της δημοσίευσης υπάρχει κι άλλη μία φωτογραφία, η οποία δείχνει την διοργανώτρια να ετοιμάζει χειροποίητη ταμπέλα για την κριτική επιτροπή:

Σύμφωνα με την ταμπέλα τα καλλιστεία θα γίνουν σήμερα Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στην παραλία Σαρακήνικο και μάλιστα θα έχουν και έπαθλο. Από την άλλη, κάποια ΜΜΕ επικοινώνησαν με  κατοίκους της Γαύδου, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι όλο αυτό είναι ένα αστείο. Για να γίνει ακόμη πιο πολύπλοκη η κατάσταση, κάποιοι άλλοι κάτοικοι ανταπαντούν ότι τα καλλιστεία θα γίνουν κανονικά αλλά σε πιο πριβέ κύκλο, διότι οι συμμετέχοντες είναι όλοι γνωστοί και φίλοι.

Εμείς, ως συνήθως, θα πούμε ότι ανεξάρτητα από το αν θα γίνει, το event αξίζει ένα ΕΣΠΑ.

Best of internet