Quantcast
THE STREAM

80χρονος πάει ανάποδα στην Εθνική, τον κλείνει ΚΤΕΛ, του ζητά να κάνει στην άκρη

Κι αν αυτός βλέπει κάτι που όλοι εμείς δε βλέπουμε; Κάμερα σε μας


THE NEWSROOM · 3 Σεπτεμβρίου 2020

Όπως έχουμε ξαναγράψει σε αντίστοιχες περιπτώσεις, όλα είναι θέμα προοπτικής. Για παράδειγμα, για τον 80χρονο που οδηγούσε ανάποδα την Τρίτη στην Εθνική Οδό Τρίπολης-Κορίνθου μπορεί όλοι εμείς να πηγαίνουμε κόντρα στο ρεύμα και ο ίδιος να πηγαίνει σωστά. Σε τέτοια μεγάλα κοσμικά ερωτήματα δεν υπάρχουν εύκολες απαντήσεις.

Όπως προκύπτει από την παραπάνω παραδοχή, ο ηλικιωμένος κύριος δεν έκανε εύκολα πίσω από την επιλογή του να πάει ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να δημουργηθεί κάτι σαν αντίστροφο σλάλομ, καθώς όλοι οι υπόλοιποι έκαναν τους πιλότους για να τον αποφύγουν. Το ταξίδι προς τη νιρβάνα τελείωσε μόνο όταν τον έκλεισαν ένα φορτηγό σούπερ μάρκετ και ένα ΚΤΕΛ, τα οποία δεν μπορούσαν να αλλάξουν λωρίδα.

Ακόμη κι εκεί όμως ο 80χρονος προσπάθησε να συνεχίσει την πορεία του προς τα ανώτερα επίπεδα της ύπαρξης. Πιο συγκεκριμένα, έκανε νόημα στον οδηγό του ΚΤΕΛ να κάνει στην άκρη, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει. Δυστυχώς, το ΚΤΕΛ δεν έκανε στην άκρη, οπότε έκανε ταπεινά αναστροφή και έφυγε.

Δείτε το βίντεο:

Gepostet von Giannis Charvouros am Dienstag, 1. September 2020

Υποδειγματική αναστροφή πάντως, να τα λέμε αυτά.

 

Best of internet