Quantcast
THE STREAM

«Ρε άι σιχτίρ ρε μαλάκα ρε μπρο»: O Mad Clip τιμωρεί τον Ερντογάν, λύνει το Ελληνοτουρκικό

Η συμπεριφορά του Τούρκου προέδρου τους τελευταίους μήνες εξάντλησε την υπομονή του επιφανούς τράπερ


THE NEWSROOM · 2 Σεπτεμβρίου 2020

Μία πολύ απότομη κλιμάκωση βίωσε το λεγόμενο Ελληνοτουρκικό ζήτημα μετά την παρέμβαση μίας επιφανούς προσωπικότητας του καλλιτεχνικού χώρου. Μιλάμε για τον γνωστό τράπερ Mad Clip, ο οποίος χτες επιτέθηκε ευθέως στον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μάλιστα χωρίς να σηκωθεί καν από την ξαπλώστρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ερντογάν ήταν το τελευταίο πράγμα με το οποίο ασχολήθηκε ο Mad Clip στο Instagram story του – «μην του δίνουμε και αξία» ήταν προφανώς το σκεπτικό του καλλιτέχνη. Σε κάθε περίπτωση, ο τράπερ θεώρησε ότι πρέπει να πει κάτι για τον Τούρκο ηγέτη, το οποίο μάλιστα πιστεύει ότι οι Έλληνες πολιτικοί θέλουν να πουν, αλλά τους σταματά το επίπεδό τους.

Η διατύπωσή του λοιπόν ήταν αυτή:

«Α επίσης και ένα τελευταίο πράγμα. Ένα μήνυμα για τον κύριο Ερντογάν που είμαι σίγουρος οτι οι πολιτικοί μας θέλουν να το πουν, απλά είμαστε πολύ πολιτισμένοι για να φερθούμε έτσι. Οπότε θα το πάρω πάνω μου και θα το πω εγώ.

Ρε άι σιχτίρ από εδώ, ρε μ@λ@κ@, ρε bro. Στο διάολο…».

Δείτε το βίντεο:

MAD CLIP > ΔΕΝΔΙΑΣ

Recep Tayyip Erdoğan

Gepostet von Γίνονται πραγματάκια am Dienstag, 1. September 2020

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο Mad Clip αφιερώνει στον Ερντογάν (τον οποίο ταγκάρει κιόλας) μία διασκευή της ίσως γνωστότερής του ατάκας:

Σε κάθε περίπτωση, ξέρουμε όλοι ότι η τραπ μια χαρά μπορεί να γίνει εθνικοπατριωτική:

 

Best of internet