Quantcast
THE STREAM

Με την επιστροφή του προφεσόρ Τσιόδρα στην ενημέρωση για δώρο μπαίνει ο Σεπτέμβριος

Ο γνωστός καθηγητής λοιμωξιολογίας θα ενημερώνει το κοινό για την πορεία του κορωνοϊού κάθε Τρίτη και Παρασκευή


THE NEWSROOM · 1 Σεπτεμβρίου 2020

Το καλοκαίρι τελείωσε, τα κεφάλια μέσα, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του – η 1η Σεπτεμβρίου είναι γενικά η μέρα των μίζερων κλισέ. Η 1η Σεπτεμβρίου του 2020 θα έχει και κάτι πολύ ξεχωριστό: Την επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα στην απογευματινή ενημέρωση. Όπως γράφαμε λίγες μέρες νωρίτερα, η επανεμφάνιση του γνωστού λοιμωξιολόγου αποφασίστηκε πως θα ξαναγίνει τακτική, με τον Τσιόδρα να συνοδεύει τον Νίκο Χαρδαλιά κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 6 το απόγευμα.

Σήμερα λοιπόν είναι η μεγάλη μέρα που ο Σωτήρης Τσιόδρας θα τιμήσει τις οθόνες μας δίπλα στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας. Το δε σημερινό επεισοδιάκι θα έχει ενισχυμένο καστ, καθώς το επιδημιολογικό ντουέτο θα συνοδεύσει και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις φορές που ο κ. Τσιόδρας δεν θα είναι διαθέσιμος, θα τον αντικαθιστά ο καθηγητής επιδημιολογίας Γκίκας Μαγιορκίνης.

Το σκεπτικό της κυβέρνησης είναι ασφαλώς ότι η μειλίχια φυσιογνωμία του καθηγητή είναι αυτό που θα πείσει τους απείθαρχους Έλληνες να σεβαστούν τα υγειονομικά μέτρα. Προφανώς δε χωρά καμιά αμφιβολία ότι η αιτία για το πανηγύρι των κρουσμάτων που είδαμε το τελευταίο δεκαπενθήμερο είναι η αντάρτικη ψυχή του Έλληνα, την οποία θα καλμάρει η kinda ραδιοφωνική φωνή του κ. Τσιόδρα – το να φταίει ο συνολικός σχεδιασμός της κυβέρνησης μετά την άρση του lockdown αποκλείεται εξ’ ορισμού.

Σε κάθε περίπτωση, σήμερα το απόγευμα θα έχει Τσιόδρα. Ο προφεσόρ της χώρα μας θα είναι στη θέση που τον γνωρίσαμε, στις 6 το απόγευμα:

Αν θέλετε τη γνώμη μας βέβαια, δε θα ήταν κακή ιδέα να προστεθεί στο πάνελ και η γάτα του κ. Σύψα:

 

Best of internet