Quantcast
THE STREAM

Το site του υπ. Παιδείας για τις βάσεις παθαίνει GNTM, πέφτει από τη συγκίνηση

Στη σχολή της επιλογής της πέρασε η Κάτια, αν κρίνουμε από την οθόνη της αρμόδιας ιστοσελίδας


THE NEWSROOM · 28 Αυγούστου 2020

Η μέρα που βγαίνουν οι βάσεις είναι ίσως η πιο αγχωτική για τους μαθητές που τα έδωσαν όλα (εντάξει, μπορεί και όχι) ή τέλος πάντων, το πάλεψαν και περιμένουν να δουν τι ψάρια έπιασαν. Όπως φαίνεται, για μία χρονιά το σχετικό site του υπουργείου Παιδείας αποφάσισε να μοιραστεί το άγχος τους, με αποτέλεσμα να πέσει από το άγχος της στιγμής και τον υπερβολικό φόρτο επισκεπτών.

Όπως πρόλαβαν να σημειώσουν αρκετά μέσα (1, 2, 3), από τις 9 π.μ. η σελίδα λειτουργεί ή δε λειτουργεί ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής. Αντιλαμβανόμαστε ότι και τα website έχουν συναισθήματα, δεν μπορούν να είναι όποτε γουστάρουμε έτοιμα να μας εξυπηρετήσουν:

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί μαθητές κατάφεραν να μπουν στο σύστημα (και να ανεβάσουν αυτό που τους έλαχε στα social media). Αυτό φυσικά δεν απέτρεψε τον λαό του Ίντερνετ από το να σχολιάσει τις εξελίξεις:

Η σκέψη μας πάει προφανώς στο αντίστοιχο συναισθηματικό breakdown που είχε πάθει το σύστημα που προοριζόταν να καταγράψει την ψηφοφορία στον τελικό του τελευταίου GNTM. Σε περίπτωση που δεν τη θυμάστε, η μπλε οθόνη έμοιαζε κάπως έτσι:

Άρα, η φετινή εκδοχή θα είναι κάπως έτσι:

Καλά πήγε (και) αυτό.

Best of internet