Quantcast
THE STREAM

Αγγελική Ηλιάδη: «Κόλλησα τον κορωνοϊό που δεν ήμουν σίγουρη ότι υπάρχει»

180 μοίρες στροφή στις απόψεις της περί πανδημίας έκανε η γνωστή τραγουδίστρια μετά από το τεστ


THE NEWSROOM · 25 Αυγούστου 2020

Όσο δύσκολη κι αν είναι η περίοδος που διανύουμε, άλλο τόσο είναι και διδακτική. Ένας από τους ανθρώπους που διδάχτηκαν πράγματα είναι και η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, η οποία τελικά αλλαξοπίστησε για το ζήτημα του κορωνοϊού.

Είναι αλήθεια πως δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια τι ακριβώς πίστευε η κ. Ηλιάδη για τον κορωνοϊό. Στις αρχές Απριλίου, είχε μοιραστεί μέσω Instagram μία εικόνα του Παΐσιου, μαζί με ένα κείμενο που μιλάει για νέες διώξεις χριστιανών και μία δική της λεζάντα που αναφέρεται σε «περίεργα πράγματα»:

Από την άλλη, το να κολλήσεις τον ιό είναι εξίσου πειστικό με αρκετές προφητείες, οπότε η Αγγελική Ηλιάδη αποφάσισε να ξαναδουλέψει τις απόψεις της για το ζήτημα. Σε σημερινό της story στο Instagram, κάνει την αυτοκριτική της για το πόσο «αντιδραστική» ήταν και τονίζει ότι ανεξάρτητα από τη θέληση του καθενός, ο ιός υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει:

«Θετικό το τεστ Covid-19 φίλοι μου και πιστέψτε με μεγάλη η ταλαιπωρία και η εξάντληση… το πιο δύσκολο για μένα είναι ότι πρέπει να στερηθώ τα παιδιά μου… σκέφτομαι πόσο αντιδραστική ήμουν στην περίοδο της καραντίνας και πόσο καχύποπτη με όλη την κατάσταση… τώρα λοιπόν που έχω κορωνοϊό και βιώνω προσωπικά αυτόν τον τόσο αμφιλεγόμενο ιό… έχω να πω απλά… ΠΡΟΣΟΧΗ… προσέξτε τους εαυτούς σας, την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας… θέλουμε δεν θέλουμε να το πιστέψουμε θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει δυστυχώς για πολύ καιρό ακόμη απ’ ότι φαίνεται… το βραδάκι θα σας πω μέσα από το live μου στις 9 πως ακριβώς το ζω και το βιώνω εγώ… να προσέχετε όσο περισσότερο μπορείτε!»

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι η Αγγελική Ηλιάδη μας δηλώνει ξανά «ΦΤΑΙΩ»:

Best of internet