Quantcast
THE STREAM

Η Νίκη Κεραμέως μοιράζει παγουρίνο για τον ιό στους μαθητές και το Ίντερνετ δροσίζεται

Η ιδέα της υπουργού για την ενυδάτωση των μαθητών, αλλά και η δημιουργική λογιστική της αποθεώθηκαν στα social media


THE NEWSROOM · 25 Αυγούστου 2020

Αν θέλετε τη γνώμη μας, κανείς δεν το περίμενε ότι το 2020 θα είναι η χρονιά που θα ξαναγίνει της μοδός η λέξη «παγουρίνο». Κι όμως έγινε, με την καταλυτική συμβολή να ανήκει στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία ανακοίνωσε χτες ότι σε κάθε μαθητή Δημοτικού θα μοιραστεί δωρεάν ένα παγουρίνο, ώστε να μην χρειαστεί να συντονίζονται σε ψύκτες και βρύσες.

Στη χτεσινή της ενημερωτική ανακοίνωση για το άνοιγμα των σχολείων, η υπουργός Παιδείας τόνισε επίσης ότι δε θα χρειαστεί να μειωθεί το μέγεθος των σχολικών τμημάτων, γιατί ο μέσος όρος των μαθητών σε αυτά είναι ήδη ικανοποιητικός – πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την υπουργό ο μέσος όρος των μαθητών είναι 17 άτομα. Έτσι κι αλλιώς όλες και όλοι σε τέτοια τμήματα πήγαμε, οπότε τι πιο εύκολο από το να επιβεβαιώσουμε με την εμπειρία μας τα λεγόμενα της υπουργού;

Από την άλλη βέβαια, υπάρχει και η άλλη προσέγγιση για όσους επιμένουν: Αν σε ένα τμήμα στην Αθήνα έχουμε 25 άτομα και σε ένα τμήμα στην Αμοργό έχουμε 9, τότε ο μέσος όρος των δύο τμημάτων είναι πράγματι 17 και η Νίκη Κεραμέως νικά τους κακεντρεχείς με γεγονότα και λογική. Δείτε το βίντεο:

Τέσπα, το σημαντικό είναι το δωρεάν παγουρίνο και αυτό είναι που τράβηξε την προσοχή του ανώτατου κριτή, που είναι φυσικά τα social media. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, έγινε δουλίτσα:

Τα σχολεία θα ανοίξουν οπωσδήποτε στις 7 Σεπτεμβρίου εκτός κι αν ψιλοβρέξει ή κάνει ψιλοζέστη

Gepostet von Manolis Karampinis am Montag, 24. August 2020

Για τους λάτρεις της στατιστικής

Gepostet von Manolis Karampinis am Montag, 24. August 2020

ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ

Gepostet von Fotis Venetsanos am Montag, 24. August 2020

Best of internet