Quantcast
THE STREAM

Το ντουέτο Τσιόδρα – Χαρδαλιά επιστρέφει για να παρουσιάζει τα νέα ρεκόρ σε κρούσματα

Η παρουσίαση των συνεχόμενων νικών στο μέτωπο του κορωνοϊού θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, τη γνωστή ώρα


THE NEWSROOM · 24 Αυγούστου 2020

Μεγάλη επιτυχία φαίνεται πως είχε η one-off επανεμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα στην τηλεόραση, την οποία απολαύσαμε στις 4 Αυγούστου. Τρεις βδομάδες μετά, η θερμή υποδοχή από το κοινό οδήγησε σε αυτό που περιμέναμε από την πρώτη στιγμή: Η signature τηλεοπτική φασούλα της καραντίνας επανέρχεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 6 το απόγευμα.

Προφανώς και δεν πιστεύουμε ότι η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων έχει κάποια σχέση με την εξέλιξη που περιγράψαμε. Ούτε τα 284 κρούσματα της Κυριακής που έκαναν ρεκόρ στην σχετική κατηγορία, ούτε ο μεγάλος αριθμός των ορφανών κρουσμάτων (που σημαίνει ότι ο ιός κάνει βόλτα στη χώρα σαν Γερμανός χίπης της δεκαετίας του ’70):

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ενημέρωση από το ντουέτο των Τσιόδρα και Χαρδαλιά δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τα μεγάλα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά franchise των ημερών μας. Ο ίδιος ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε αφήσει από τον Μάιο να εννοηθεί ότι παίζει να υπάρξει sequel, και μάλιστα ότι θα καταλάβουμε μόνοι μας πότε είναι η ώρα του:

«Αν μας ξαναδείτε σε καθημερινή ενημέρωση, σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει ξανά.»

Το θέμα έχει ήδη αρχίσει να σχολιάζεται, με τον ενθουσιασμό του κοινού να είναι ολοφάνερος:

Η αλήθεια είναι ότι αν και η άνοιξη έφερε τον Τσιόδρα, δεν είμαστε 100% βέβαιοι ότι ότι ο Τσιόδρας μπορεί να φέρει την άνοιξη.

Best of internet