Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, ο Νότης από το Fame Story καταγγέλει ότι τον μπουζούριασε η ΕΛΑΣ

Ο πρώην τραγουδιστής και μέλος του reality show αναφέρει μάλιστα ότι οι αστυνομικοί που τον προσήγαγαν δεν είχαν μάσκες


THE NEWSROOM · 4 Αυγούστου 2020

Στο μακρινό 2002 μας ταξίδεψε η είδηση για ένα πολύ συγκεκριμένο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας. Δεν μιλάμε όμως για κάποιο sequel της Οδύσσειας του Διαστήματος, αλλά για το 1ο Fame Story και τον νικητή του, Νότη Χριστοδούλου, ο οποίος είχε ξεχωρίσει τότε εξίσου για το μαλλί του και τη φωνή του:

Από τότε έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια και ο δεύτερος σημαντικότερος Νότης της ν(ε)ότερης Ελληνικής ιστορίας έχει εγκαταλείψει το τραγούδι για να ασχοληθεί με το interior design. Σε κάθε περίπτωση, το θέμα είναι ότι έμπλεξε με την ΕΛΑΣ, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Όπως αναφέρει εκεί, 4 αστυνομικοί, χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας, τον πήγαν στο τμήμα απλά και μόνο επειδή μία σχάρα ποδηλάτου έκρυβε την πινακίδα του αυτοκινήτου. Η καταγγελία συμπληρώνεται με τη σίγουρα κωδική λέξη woof:

«Χθες το βράδυ μου έκαναν προσαγωγή, συνοδεία δύο περιπολικων με τέρμα τις σειρήνες, στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, επειδή δεν φαινόταν η πίσω πινακίδα στο αυτοκίνητό μου λόγω σχάρας ποδηλάτου (!), τέσσερις αστυνομικοί. Και οι 4 ήταν χωρίς μάσκα και κανένα μέτρο προστασίας. Υστεριαζα στους Αμπελόκηπους.. [woof].»

Όπως καταλαβαίνετε, το παρακάτω άσμα που μας έχει χαρίσει ο Νότης Χριστοδούλου μπορεί να θεωρηθεί μέχρι και προφητικό:

Τα είχε πει από τότε ένας άγνωστος χρήστης του YouTube:

Best of internet