Quantcast
THE STREAM

Με drone και αστυνομικούς με rave πολιτικά θα ψάχνει η ΕΛΑΣ τα πάρτι στη Μύκονο

Την διερεύνηση του κυκλώματος παράνομων πάρτι με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας αποφάσισε η Ελληνική Αστυνομία


THE NEWSROOM · 31 Ιουλίου 2020

«Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, drone είναι η απάντηση» φαίνεται πως είναι το σλόγκαν της χώρας μας για το 2020. Από τον εντοπισμό των παράνομων μπάρμπεκιου μέχρι τα γαλλικά στους απείθαρχους και το ντελίβερι καφέ, τα τηλεχειριζόμενα αεροσκάφη έχουν αναλάβει κάθε είδους καθήκον φέτος. Οι δυνατότητες τους μοιάζουν άπειρες:

Όμως ακόμη και τα drone δικαιούνται έναν όμορφο καλοκαιρινό προορισμό και αυτό ακριβώς πρόκειται να γίνει μετά την εκδρομή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο νησί του Πέτρου του Πελεκάνου και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Καλά καταλάβατε, αυτή τη φορά τα αστυνομικά drone θα πετάνε πάνω από ανεμόμυλους ώστε να εντοπίσουν τα πιο hot (από επιδημιολογικής άποψης) πάρτι στο νησί, τα οποία διοργανώνονται με συνωμοτικό τρόπο για να γλιτώσουν από τους ελέγχους.

Τα drones είναι μόνο ένα από τα μέτρα που αποφασίστηκαν. Ένας άλλος τρόπος εντοπισμού των κρυφών πάρτι είναι ο προφανής, δηλαδή μέσω των καταγγελιών για δυνατή μουσική. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι όμως, το οποίο θέλουμε να φλεξάρουμε ότι προβλέψαμε δύο μέρες νωρίτερα, είναι η επιστράτευση undercover αστυνομικών για τον προαναφερθέντα σκοπό: Κάποιοι αστυνομικοί θα παρουσιάζονται ως υποψήφιοι πελάτες, ώστε να πάρουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον τόπο και τον χρόνο των πάρτι και να τις μεταβιβάσουν στα κεντρικά.

Όπως γράφαμε προχτές:

«Δεν ξέρουμε αν τα εν λόγω φαινόμενα επιτάχυναν τη διαδικασία, όμως ταυτόχρονα συγκροτείται κανονική Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου, η οποία θα έχει κάπου 100 άτομα προσωπικό. Δεν ξέρουμε αν στην εκπαίδευση τους ειδικά για τη Μύκονο θα περιλαμβάνεται μάθημα παρταρίσματος στο Super Paradise, πάντα για υπηρεσιακούς λόγους φυσικά.»

Για μία πιο πειστική εμφάνιση, εμείς προτείνουμε την υποχρεωτική χρήση εσπαντρίγιας.

 

Best of internet