Quantcast
THE STREAM

Όταν ο Ραπτόπουλος πόζαρε μαζί με την μύτη του Κώστα Τσάκωνα και τον Κεμάλ Ατατούρκ

Μια παλιά κινηματογραφική εμπειρία του Κωστή Ραπτόπουλου που θυμίζει κυρίως κοπή πίτας μασονικής στοάς


THE NEWSROOM · 30 Ιουλίου 2020

Υπάρχουν κάποιες φορές που απλά ευγνωμονούμε τα social media για την ύπαρξή τους. Μία τέτοια μέρα ήταν και η χτεσινή (29/7), καθώς είχαμε τη χαρά να μάθουμε ότι ο σεβάσμιος αθλητικογράφος, Κωστής Ραπτόπουλος, όχι απλά έχει υπάρξει και ηθοποιός, αλλά έχει σταθεί ως ηθοποιός στο πλευρό του γίγαντα Κώστα Τσάκωνα.

Εκ πρώτης όψεως, η φωτογραφία που ανέβηκε στο ραπτοπουλικό Insta με ημερομηνία 1996 δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα από όσα απαντά. Τι μπορεί να κάνουν στην ίδια φωτογραφία ο Τσάκωνας, η μύτη του, ένα πορτρέτο του Κεμάλ Ατατούρκ, ο Ανδρέας Μπάρκουλης και ο Ραπτόπουλος με κάτι απίστευτα μακριά άσπρα μουστάκια;

Δείτε το Instagram post:

Η απάντηση είναι ότι ο γνωστός δημοσιογράφος είχε βοηθήσει (σύμφωνα με τον ίδιο) στην ταινία «Αλέξανδρος και Αϊσέ» του Δημήτρη Κολλάτου, στην οποία έχει βάλει ως πρωταγωνιστή τον γιο του. Όπως καταλαβαίνετε, αυτό μας έσπρωξε να βρούμε περισσότερο υλικό από την εν λόγω υπερπαραγωγή, η οποία έχει ως θέμα της ένα μείγμα έρωτα και ελληνοτουρκικών:

Η έρευνα προφανώς μας αντάμειψε:

Είναι σαν να βλέπουμε μία απομίμηση μελλοντικού Ραπτόπουλου (διότι εκείνη την εποχή είχε μαλλιά -ή περούκα, κανείς δεν ξέρει) να παίζει τον Κεμάλ Ατατούρκ. Αν θέλετε λίγο ακόμη, ήταν έτσι:

Να πούμε εδώ ότι ο Ραπτόπουλος έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για την εμπειρία του αυτή. Στο 2:14 μάλιστα κάνει και λίγη μίμηση Κώστα Τσάκωνα, έτσι για να βγάλει γούστου:

Ποτέ δεν είναι αργά πάντως για να κάνει ο Ραπτόπουλος τον κανονικό ηθοποιό, τον έχει ανάγκη το ελληνικό σινεμά.

Best of internet