Quantcast
THE STREAM

Άγνωστοι πυροβολούν τον Στέφανο Χίο, αυτός το κάνει θέμα στο Μακελειό

Απόπειρα δολοφονίας κατά του γνωστού εκδότη έγινε χτες το βράδυ


THE NEWSROOM · 27 Ιουλίου 2020

Απόπειρα δολοφονίας κατά της ζωής του Στέφανου Χίου έγινε χτες το βράδυ στα Βριλήσσια. Ο εκδότης της έγκριτης εφημερίδας «Μακελειό» πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του από δύο άτομα, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί διαδοχικά στο Σισμανόγλειο και στο ΚΑΤ για νοσηλεία.

Το σκηνικό φαίνεται να έγινε ως εξής: Οι δύο δράστες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες, τον περίμεναν έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια. Όταν αυτός μπήκε στο αμάξι του, ο ένας από τους δύο τον πυροβόλησε δύο φορές στο λαιμό από πολύ κοντινή απόσταση, μέσα από το παράθυρο του οδηγού. Μέχρι στιγμής, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ελεγχόμενη, ενώ τη διερεύνηση της υπόθεσης γίνεται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκδότης του «Μακελειού» δεν έχασε χρόνο και έδωσε υλικό στο μέσο του. Ο τίτλος είναι όπως θα τον περίμεναν όσοι γνωρίζουν το μέσο και τον εκδότη του:

Υποπτευόμαστε ότι δεν πρόκειται για την εκδίκηση του δικαστικού επιμελητή που είχε πυροβολήσει ο ίδιος ο Στέφανος Χίος, δύο χρόνια πριν.

 

Best of internet