Quantcast
THE STREAM

Ζακυνθινός τρώει διπλό πέσιμο γιατί κατήγγειλε οδηγό που έκλεισε θέση ΑΜΕΑ

Νομοθεσία, δικαιώματα των ΑΜΕΑ και κώδικας οδικής κυκλοφορίας δεν περνάνε στο Ζακυνθινό Τέξας, ξένε


THE NEWSROOM · 24 Ιουλίου 2020

Μία πολύ διδακτική εμπειρία έζησε ένας Ζακυνθινός το πρωί της Πέμπτης 23 Ιουλίου. Μέχρι εκείνη την ώρα ο κ. Δημήτρης Κλάδης είχε την απίστευτη αφέλεια να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει παρατηρήσεις σε οδηγούς που κλείνουν με το όχημα τους διαβάσεις πεζών και ΑΜΕΑ – πιο συγκεκριμένα, αυτή που βρίσκεται έξω από ένα υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς σε κεντρικό σημείο του νησιού.

Όπως καταλαβαίνετε, μία τέτοια λογική είναι τελείως απ’ τ’ άγραφα (όχι αυτά που θέλουν να βάλουν ανεμογεννήτριες). Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κλάδης κατήγγειλε δέχτηκε διπλή επίθεση από την πλευρά του οχήματος: Σύμφωνα με την καταγγελία του, αρχικά του επιτέθηκε ο οδηγός του οχήματος, με τον οποίο υπήρξε πλήρης διαπληκτισμός aka κλωτσομπούνια μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες.

Το σκηνικό όμως συνεχίστηκε δύο ώρες μετά, όταν του την έπεσε ο γιος του οδηγού, έχοντας και ένα άτομο για ενίσχυση. Σύμφωνα με τον καταγγέλοντα, οι δύο άντρες τον χτύπησαν την ώρα που βρισκόταν μέσα στο όχημα του του, το οποίο και έσπασαν.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στο Facebook:

«Όταν διαμαρτυρηθείς σε συτό στο νησί (ζούγκλα) των ψευτονταΐδων μπορεί να βρεθείς με σπασμένο αμάξι, πλευρά η και νεκρός! Τα δύο πρώτα έγιναν σήμερα.

Ο πρώτος μου επιτέθηκε με μπουνιές, μπροστά σε δεκάδες παρευρισκόμενους γιατί θεώρησε ότι δεν εμποδίζει κανέναν! Αφού έφαγε τα μούτρα του γιατί αναγκάστηκα να απαντήσω με απείλησε ότι θα με βρει.

Μετά από δύο ώρες μου την έπεσε ο γιος του με έναν μπράβο στην παραλιακή, με γυρισμένα μάτια! Σπάσανε το αμάξι και με χτυπούσαν μέσα στο αμάξι και οι δύο! Τσόκλανοι και κότες λυράτες! Δύο εναντίον ενός εγκλωβισμένου μέσα σε αυτοκίνητο.»

Δείτε το βίντεο του zantetimes.gr, όπου ο κ. Κλάδης δηλώνει ότι έχει κάνει δύο μηνύσεις για το ζήτημα:

Στο Επτανησιώτικο Ελ Πάσο οι δουλειές όμως δεν γίνονται με μηνύσεις, απλά είναι τα πράγματα.

Best of internet