Quantcast
THE STREAM

«Αστρολογικά μιλώντας θα περάσουμε ζόρικα» μας ενημέρωσε ο Παύλος Χαϊκάλης

Ο ηθοποιός και ερασιτέχνης αστρολόγος ρώτησε τα άστρα και μας χάρισε μία δωρεάν πρόβλεψη για το άμεσο μέλλον


THE NEWSROOM · 21 Ιουλίου 2020

Αφοσιωμένος μαθητής της Αστρολογίας φαίνεται πως είναι ο Παύλος Χαϊκάλης, όπως αποκάλυψε στον ραδιοσταθμό ΘΕΜΑ 104,6 την Κυριακή. Ο μεγάλος πολιτικός ανήρ και ηθοποιός ξεκίνησε να μιλάει για την νέα του παράσταση, αλλά στα 5 πρώτα λεπτά το γύρισε στην αγαπημένη του σχολή Αστρολογίας, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο μπορεί να δώσει στους επίδοξους μαθητές γερές βάσεις για την «τέχνη και επιστήμη» της Αστρολογίας.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη καλύτερα στη συνέχεια, όταν η δημοσιογράφος τον κάλεσε να κάνει ο ίδιος κάποια πρόβλεψη. Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν δίστασε και μας ενημέρωσε τι λένε τα άστρα για το 2020 και πιο μετά: Πιο συγκεκριμένα, μας είπε ότι η φάση που περνάμε δεν είναι και η καλύτερη δυνατή για τη χώρα μας και την Ευρώπη.

«Πως το ανακάλυψε αυτό ο μέγας μύστης» σας ακούσουμε να μονολογείτε ήδη. Οι αποκαλύψεις όμως έπεσαν σαν χαλάζι: Σύμφωνα με τον αστρολόγο της καρδιάς μας, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα κλονιστεί και τα οικονομικά θα τεθούν επί τάπητος, ενώ θα παίξει και ζόρικη φάση με τη χώρα που μας προμηθεύει σίριαλ. Επίσης, μας έδωσε μία ακριβή πληροφορία που ζητά να την κρατήσουμε:

«Θα περάσουμε μία περίοδο ενάμιση χρόνο που ο φανατισμός και τα θρησκευτικά ιδεώδη θα αποτελέσουν πηγή πολλών παραγόντων, οι οποίοι ελπίζω να μην διασαλεύσουν πολύ το κοινωνικό γίγνεσθαι.»

Ο Παύλος Χαϊκάλης ζήτησε επίσης από το κοινό να κρατά σε μία απόσταση και να ελέγχει τα φονταμενταλιστικά στοιχεία. Κοινώς, αυτά καλό είναι να μη γίνονται. Τέλος, μας πληροφόρησε ότι το ζώδιό του είναι Σκορπιός με Τοξότη – να άλλη μία πληροφορία που πρέπει να σημειώσουμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρότι ο ίδιος την σπουδάζει 20 χρόνια, θεωρεί ότι έμαθε πολλά στη σχολή γι’αυτή την «ανεξάντλητη πηγή γνώσης», όπως είπε. Τόνισε μάλιστα ότι η Αστρολογία είναι αυτό που συνδέει τον ίδιο με τον Ισαάκ Νεύτωνα – εμείς πάντως δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

Ελπίζουμε για μέρα να διδαχθούμε κι εμείς σε αυτή τη σχολή από τον ίδιο τον καραφλό διδάσκαλο.

Best of internet