Quantcast
THE STREAM

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επανέρχεται με δικιά του εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή στην απογευματινή ζώνη

Η ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας που ήταν τόσο hot κατά την διάρκεια της καραντίνας θα συνεχιστεί κανονικά


THE NEWSROOM · 16 Ιουλίου 2020

Μέρα χαράς είναι η σημερινή για όλους εμάς τους φανατικούς οπαδούς του Νίκου «Nick Hard» Χαρδαλιά, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τη καθημερινότητά μας τις τελευταίες βδομάδες. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, η ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας θα επανέλθει τις επόμενες μέρες, δίνοντας πίσω στη ζωή μας το νόημα που είχε χάσει.

Πιο συγκεκριμένα, το επιχειρησιακό briefing για τον κορωνοϊό θα γίνεται κάθε Τρίτη στις 18:00, στο νέο Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Μαρούσι. Όπως είπε ο Στέλιος Πέτσας:

«Η Κυβέρνηση αξιολογεί καθημερινά την εξέλιξη της πανδημίας. Εντείνει τους ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας, αλλά επιμένει στην καταπολέμηση του κυριότερου εχθρού: Που είναι ο εφησυχασμός. Η χαλάρωση που οδηγεί στα απαράδεκτα φαινόμενα συγχρωτισμού. Οι αρμόδιες Αρχές έχουν ήδη εντείνει τους ελέγχους και θα τους πυκνώσουν ακόμη περισσότερο.

Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε, χθες στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού, σύσκεψη συναρμόδιων Υπουργών και υπηρεσιακών παραγόντων. Είναι ανάγκη -όπως υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης- να σταλεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Ότι για να μην βρεθούμε αντιμέτωποι, με ένα δεύτερο κύμα, είναι επιτακτική ανάγκη, να τηρούνται αυτά τα οποία έχουμε καθορίσει ως απαραίτητες προϋποθέσεις για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.»

Σε περίπτωση που σας τα έσκασε το nostalgia της καραντίνας, η φάση προς το παρόν δεν θα έχει Τσιόδρα:

 «Σε αυτή τη φάση κρίνεται σκόπιμο να παραμείνουμε στα επιχειρησιακά δεδομένα, στα οποία θα υπάρχει ενημέρωση από τον κ. Χαρδαλιά, και μόνο. Αν κριθεί αναγκαίο στην πορεία να υπάρξει ευρύτερη ενημέρωση, θα το εξετάσουμε.»

Μέχρι να λάμψουν ξανά οι οθόνες μας, ας θυμηθούμε όλοι μαζί τα σπουδαιότερα highlights από το πιο σκληρό Instagram του 2020:

View this post on Instagram

Ελλάς, Ελλάς Νίκος Χαρδαλιάς

A post shared by Luben (@luben.tv) on

Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα τονωθεί και η λαϊκή έμπνευση τώρα που θα λείπουν τα πανηγύρια:

Best of internet