Quantcast
THE STREAM

Στο site του Προκόπη Παυλόπουλου μας στέλνει η ανορθόγραφη εκδοχή της σελίδας της ΠτΔ

Μπορεί ο Προκόπης Παυλόπουλος να μην είναι πλέον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά μερικά ανορθόγραφα προεδρικά κλικ του αξίζουν


THE NEWSROOM · 15 Ιουλίου 2020

Ένα ενθύμιο από καρδιάς για να τον θυμόμαστε για πάντα ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας είχε αφήσει ο αγαπημένος μας Προκόπης Παυλόπουλος. Όπως ανακάλυψαν χτες Τρίτη 14/7 αρκετοί χρήστες των social media, η ιστοσελίδα presidensy.gr οδηγούσε στην κατεύθυνση που έπρεπε να οδηγεί, δηλαδή στο προσωπικό website του πολιτικού που αγαπήθηκε ως Πάκης – το ότι εδώ και αρκετούς μήνες Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου αφορά τα ψυχρά γεγονότα και όχι τα συναισθήματα.

Όπως μπορούσαμε να δούμε μέχρι πολύ πρόσφατα:

Δύο εκδοχές υπάρχουν σχετικά με το πως φτάσαμε ως εδώ. Είτε ο Προκόπης μας είχε σκεφτεί από πριν να κατοχυρώσει την ανορθόγραφη εκδοχή του site της ΠτΔ (το σωστό είναι το presidency.gr) αλλά δεν το έκανε, είτε του ήρθε αφότου έχασε το μεγάλο αξίωμα (γιατί τη θέση του στην καρδιά μας δεν θα τη χάσει ποτέ). Σε κάθε περίπτωση, μετά την εναλλαγή στο ανώτατο πόστο, σκέφτηκε πολύ λογικά ότι οι άνθρωποι πάντα αυτόν θα σκέφτονται ως Πρόεδρο, οπότε συνέδεσε το presidensy.gr με το προσωπικό του site.

Έτσι, είτε κάνετε λάθος στην πληκτρολόγηση, είτε είστε οπαδός του Πάκη όπως είμαστε εμείς, οδηγείστε εύκολα και γρήγορα στην ιστοσελίδα του και στο σπινθηροβόλο βλέμμα που μας υποδέχεται εκεί:

Δυστυχώς, αρκετοί φαίνεται πως δεν αντέχουν την αγάπη που τρέφει ο λαός για τον Πάκη του, με αποτέλεσμα να αρχίσουν τη μίρλα για «απρέπεια» και άλλα τέτοια. Όπως έχουμε πει τόσες φορές, αυτή η χώρα δεν ξέρει να ευγνωμονεί:

Ντροπή κύριε Παυλόπουλε. Κατοχύρωσε ο τύπος το presidenSy.gr – αντί το presidenCy.gr που είναι το επίσημο της…

Gepostet von Elena Akrita am Dienstag, 14. Juli 2020

Κάπου εδώ, να δώσουμε και ένα μεγάλο ρισπέκτ στον χακερά Προκόπη Παυλόπουλο, που αφού κατοχύρωσε το presidensy.gr για να…

Gepostet von Minas Konstantinou am Dienstag, 14. Juli 2020

Έτσι, τις τελευταίες ώρες το presidensy.gr φαίνεται πως εγκαταλείφθηκε και πλέον δεν οδηγεί πουθενά:

Πάκη με χρόνια με καιρούς, Πάκη δικά μας θα’ναι.

Best of internet