Quantcast
THE STREAM

Ο Σωτήρης Τσιόδρας αγνόησε το dress code φορώντας μάσκα σε κυβερνητικό σουαρέ στο Μαξίμου

Ο εκλεκτός λοιμωξιολόγος της κυβέρνησης ήταν ο μόνος που κάλυψε το πρόσωπό του στη σύσκεψη με τον Κυριάκο Μητσοτάκη


THE NEWSROOM · 13 Ιουλίου 2020

Ίσως έχουμε καταλάβει κάτι λάθος, αλλά η κατάσταση με τον κορωνοϊό φαίνεται ελαφρώς πιο αμφίβολη από όσο ήταν όταν έγινε η άρση της καραντίνας και η εκκίνηση της τουριστικής σεζόν φαίνεται να έχει κάποια σχέση με τις εν λόγω εξελίξεις. Ως εκ τούτου, η κυβέρνηση αποφάσισε ότι μάλλον πρέπει να κάνει κάτι γι’αυτό, αν δεν θέλει η Ίος να μετονομαστεί σε Ιός.

Ως εκ τούτου, την Παρασκευή που μας πέρασε έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη για την αυστηροποίηση των μέτρων, με την προσοχή των αρχών να εστιάζεται καταρχάς στα σημεία που οι τουρίστες εισέρχονται στη χώρα μας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν διάφορα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και ο πρώην παρτενέρ του Νίκου Χαρδαλιά: O καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

Αυτός ο τελευταίος ήταν που χάλασε και το φιλικό κλίμα της φάσης: Αντί να σεβαστεί το dress code του πρωθυπουργικού σουαρέ, ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν ο μόνος που φορούσε μάσκα στη σύσκεψη – ο πρωθυπουργός και όλοι οι υπόλοιποι πήγαν χύμα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα πανηγύρια είναι αυτά που πιθανώς θα πληρώσουν πρώτα το τίμημα της αυστηροποίησης των νέων μέτρων. Όπως φαίνεται, τα διψήφια κρούσματα τις πρώτες μέρες του Ιουλίου μάλλον θα θεωρηθούν πιο σημαντικά από το γλέντι μέχρι τις 9 το πρωί.

Όλα αυτά όμως δεν είναι λόγος για να χαλάει την παρέα ο κύριος Τσιόδραςμ λες και γνωρίστηκε χτες με τους άλλους.

 

Best of internet