Quantcast
THE STREAM

Ο Κάνιε Γουέστ θα κατέβει για πρόεδρος των ΗΠΑ για να κάνει την Κιμ Καρντάσιαν πρώτη κυρία

Η ανακοίνωση της εν λόγω καυτής υποψηφιότητας εκαν(ι)ε αίσθηση στο ίντερνετ και όχι μόνο


THE NEWSROOM · 6 Ιουλίου 2020

Όσο πλούσια κι αν ήταν σε γεγονότα η χρονιά που διανύουμε, μόλις έγινε πολύ πλουσιότερη και μάλιστα όσον αφορά ένα εξαιρετικά πικάντικο θέμα: Τις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές. Ο γνωστός ράπερ Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε χτες Κυριακή 5/7 ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ.

Όπως δήλωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter:

«Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ.»

Αυτό από μόνο του δεν είναι ούτε το καλύτερο ούτε το χειρότερο πράγμα στον κόσμο – αρκεί κανείς να σκεφτεί ποιος είναι ο τρέχων πρόεδρος των ΗΠΑ. Από την άλλη ο ίδιος ο Κάνιε Γουέστ έχει στηρίξει Ντόναλντ Τραμπ (και τον έχει επισκεφτεί και στον Λευκό Οίκο), οπότε τα πράγματα περιπλέκονται ελαφρώς. Επίσης, δεν είναι καθόλου απίθανο ο Γουέστ να τα κάνει αυτά μόνο για το PR – στο κάτω κάτω, δεν είναι η πρώτη φορά που λέει ότι γλυκοκοιτάει το Οβάλ Γραφείο.

Σε κάθε περίπτωση, έχει ήδη στο πλευρό του τον ίσως πιο γκρίντζυ άνθρωπο του πλανήτη. Τον ισχυρό άνδρα της Tesla, Ίλον Μασκ:

O Μασκ φαίνεται ενθουσιασμένος με την προοπτική αυτού του κατεβάσματος:

Κι ο Γουέστ φαίνεται να τον αγαπά, κατά κάποιον τρόπο:

Τον στηρίζει επίσης η σύζυγός του Κιμ Καρντάσιαν:

Η υπόλοιπη ανθρωπότητα το βλέπει κάπως πιο ψύχραιμα το πράγμα:

 

Είναι κρίμα που στην Ελλάδα δεν έχουμε προεδρικές εκλογές, ώστε να μπορούμε να δούμε τον Sin Boy υποψήφιο, ακόμη καλύτερα ως αντίπαλο του Snik ή κάτι τέτοιο.

 

Best of internet