Quantcast
THE STREAM

Πατρινός κάνει ντελίβερι αερομεταφερόμενους φρέντο χρησιμοποιώντας drone

Στον χώρο του καφέ φαίνεται πως εκφράζεται το πιο ρηξικέλευθο Πατρινό ινοβέισον


THE NEWSROOM · 1 Ιουλίου 2020

Θυμάστε την εξαιρετικά εφευρετική αξιοποίηση των drone από τον δήμο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της καραντίνας; Τότε που αυτά τα θαύματα της υψηλής (κυριολεκτικά, πετάνε ψηλά) τεχνολογίας χρησιμοποιήθηκαν για να δώσουν στον πολίτη όλες τις απαραίτητες υγειονομικές οδηγίες;

Τα drone χρησιμοποιήθηκαν επίσης το καυτό τριήμερο του Πάσχα, ώστε να εντοπιστούν όλοι οι κακοποιοί γλεντοκόποι. Δύο μήνες μετά, τα drone φαίνεται πως έχουν πολλά να δώσουν. Αυτή τη φορά όμως χειριστής τους δεν είναι το κράτος, αλλά η ιδιωτική πρωτοβουλία.

Πιο συγκεκριμένα, ένας Πατρινός αποφάσισε να φέρει στην πόλη του το εναέριο ντελίβερι καφέ. Μιλώντας στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» ο κ. Νίκος Μπάτσικας εξηγεί πως γίνεται η δουλειά: Αρχικά, υπάρχει η απαραίτητη άδεια χειριστή drone, ενώ διευκρινίζεται ότι η παράδοση γίνεται σε δεδομένα σημεία σε ανοιχτούς χώρους.

Το σημαντικό για όλους όσους σκέφτονται να γίνουν πελάτες του, είναι ότι η τιμή του αερομεταφερόμενου καφέ είναι ίδια με αυτή του συμβατικού. Δείτε το βίντεο:

Τώρα μπορούμε να πούμε ότι η αγορά πετάει.

Best of internet