Quantcast
THE STREAM

Λάρισα: Ποδηλάτης ξεκινά στουπί για οίκο ανοχής, εισβάλει σε στρατόπεδο, μπουζουριάζεται

Η Οδύσσεια ενός μεθυσμένου φαίνεται πως συνέβη πριν λίγες μέρες στο Παρίσι της Θεσσαλίας


THE NEWSROOM · 30 Ιουνίου 2020

Μία άκρως ενδιαφέρουσα αλκοολική κούρσα έκανε πριν λίγες μέρες ένας ποδηλάτης στη Λάρισα. Ο αρχικός σκοπός του ήταν να επισκεφτεί έναν οίκο ανοχής, όμως το αλκοόλ κατάφερε να του επιβάλλει μία άλλου τύπου βραδιά, πιθανώς ακόμη πιο γεμάτη από εμπειρίες.

Η αλήθεια είναι ότι ο ποδηλάτης θα μπορούσε να μην είχε περάσει ολόκληρη τη μέρα του πίνοντας μπύρες. Αυτό ήταν ο καταλυτικός παράγοντας των μετέπειτα εξελίξεων: Πήρε το ποδήλατό του και την έκανε από το χωριό Πλατύκαμπος για τη Λάρισα, όπου συνέβη η μαζική μπυροποσία, με σκοπό να βρει τις υπηρεσίες που αναφέρθηκαν νωρίτερα.

Καταρχάς, να πούμε ότι κατάφερε να φτάσει με επιτυχία στη Λάρισα, αν και εκεί τα πράγματα άρχισαν να εξελίσσονται με δικό τους τρόπο. Κανείς δεν ξέρει πως ακριβώς το κατάφερε, όμως βρήκε κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που έψαχνε: Χωρίς να το καταλάβει, έχασε τον δρόμο του, βρήκε το στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας της Λάρισας, πέρασε την πύλη  και άρχισε να κόβει βόλτες αμέριμνος.

Τελικά, έγινε αντιληπτός και συνελήφθη, οπότε μίλησε στους αστυνομικούς για την σουρεαλιστική του επιτυχία. Αυτό που το κάνει ακόμη πιο μαγικό είναι ότι κατάφερε να περάσει την πύλη του στρατοπέδου χωρίς να τον σταματήσει ούτε μία ψυχούλα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει ήδη διαταχθεί ΕΔΕ για την ιδιαίτερη αυτή εισβολή.

Πάντως αν μπήκε τόσο εύκολα μέσα και μάλιστα με ποδήλατο, το σωστό είναι να τον προσλάβουν αντί να τον συλλάβουν.

(πηγή)

 

Best of internet