Quantcast
THE STREAM

Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού άραξε για πρωινά σφηνάκια σε μπιτσόμπαρο της Πιερίας

Δεν ξέρουμε αν τα κοκτέιλ είναι στο πρόγραμμα των στρατιωτικών ασκήσεων, αλλά αυτό έκανε το αρματαγωγό «Λέσβος»


THE NEWSROOM · 24 Ιουνίου 2020

Όταν αυτό που θες είναι μια βουτιά και ένα κοκτέιλ, θα κάνεις τα πάντα για να τα αποκτήσεις – ακόμη κι αν είσαι πολεμικό πλοίο και συμμετέχεις σε μεγάλη στρατιωτική άσκηση που βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτό ακριβώς συνέβη στο πλήρωμα του αρματαγωγού «Λέσβος» του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο βρέθηκε σήμερα το πρωί να έχει δέσει ακριβώς μπροστά σε ένα μπιτσόμπαρο του Νέου Παντελεήμονα Πιερίας.

Όταν οι εργαζόμενοι του μπιτσόμπαρου πήγαν στη δουλειά τους νωρίς το πρωί, είδαν το αρματαγωγό να βρίσκεται σχετικά κοντά, αλλά όχι και πάνω στην παραλία. Αυτό όμως άλλαξε απότομα, όταν το «Λέσβος» ξεκίνησε μέχρι να φτάσει κολλητά στην ακτή, όπου έμεινε για περίπου ένα τέταρτο.

Δεν ξέρουμε αν οι ναύτες ή οι λιμενικοί (που επίσης παραβρέθηκαν) πήραν και κανένα ντάκιρι ή έστω καφέδες για το δρόμο αφού τελείωσαν τις δουλειές τους, όμως οι φωτογραφίες μένουν:

Παρότι το πλοίο έφυγε πριν έρθουν οι πρώτοι πελάτες, το ίδιο το μπιτσόμπαρο πάντως αξιοποίησε την περίσταση για να κάνει την διαφήμισή του:

✅ Distances – Checked ✅ Safety – Checked✅ Experience- Ckecked ✅ Summer – CheckedWelcome to #Gallaria #Pieria #Panteleimon #Greece

Gepostet von Gallaria am Dienstag, 23. Juni 2020

Δεν υπάρχει bad publicity, όλοι το ξέρουν αυτό.

 

Best of internet