Quantcast
THE STREAM

Αυτό το γαμήλιο πάρτι στη Νιγηρία που τα σπάει με System of a Down είναι το μέταλ φεστιβάλ του 2020

Δεν είχαμε ιδέα ότι το Toxicity είναι το απόλυτο γαμήλιο anthem στη Νιγηρία, όμως έτσι φαίνονται να είναι τα πράγματα


THE NEWSROOM · 22 Ιουνίου 2020

Από μία ηλικία και μετά, είναι σχεδόν αυτονόητο ότι θα περάσεις κάποια βραδιά γάμου (με λίγη τύχη, τουλάχιστον δε θα είναι ο δικός σου γάμος) όπου θα παίζει ακατάπαυστα κλαρίνα (ή άλλα παραδοσιακά, εξαρτάται την καταγωγή αυτών που παντρεύονται), βαρετή ντίσκο ή Ελληνικό 90s trash – απλά συμβαίνει σε όλες και σε όλους. Η μουσική στα πάρτι των γάμων είναι μια πολύ πονεμένη υπόθεση κι αυτό χωρίς καν να βάλουμε στην εξίσωση τον συντελεστή «παραγγελιές συγγενών».

Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά για το πρωτόκολλο των γαμήλιων πάρτι στη Νιγηρία, όμως θα κάνουμε την εικασία ότι αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο είναι τόσο εντυπωσιακό το περιεχόμενο αυτού του βίντεο από έναν γάμο στην Αφρικανική χώρα, το οποίο έγινε πρόσφατα viral: Σε αυτό μπορούμε να δούμε ένα ολόκληρο πάρτι να τα σπάει με το Toxicity των System of a Down, με τη νύφη να δίνει κι αυτή το βροντερό παρόν μέσα στον χαμό!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο αποθεώθηκε και από τον ίδιο τον τραγουδιστή και συνθέτη των System of a Down, Serj Tankian:

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει κι άλλο αντίστοιχο βίντεο (σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από τον ίδιο γάμο), όπου οι καλεσμένοι δείχνουν τις ικανότητές τους στο συγχρονισμένο moshing:

Το κομμάτι είναι αυτό, για την ιστορία:

Δεν ξέρουμε αν είχατε στο μυαλό σας τη Νιγηρία ως μεταλλομάνα, όμως καλά θα κάνετε να τη συνηθίσετε ως τέτοια.

Best of internet