Quantcast
THE STREAM

Ο ράπερ Ja Rule διαφημίζει ελληνoαμερικάνικη σουβλακερί, το αποτέλεσμα είναι σκέτο tzatziki

Η συνεργασία του Ja Rule με την ψησταριά Papa Cristo’s πήγε ακόμη καλύτερα κι από ό,τι ήλπιζαν οι ίδιοι


THE NEWSROOM · 22 Ιουνίου 2020

Τι μπορεί να συμβεί όταν παίξει crossover με συνταξιούχο ράπερ (αλλά χωρίς την καριέρα που συνήθως έχουν πίσω τους οι συνταξιούχοι ράπερς) από τη μία και με ελληνοαμερικάνικο γυράδικο από την άλλη; Πολλά πράγματα, όπως φαίνεται. Ο ράπερ είναι ο κάποτε γνωστός Ja Rule (ναι, κι εμείς αναρωτιόμαστε πόσα χρόνια είχαμε να ακούσουμε αυτό το όνομα), ενώ η σουβλακερί είναι η Papa Cristo’s Greek Grill στο Λος Άντζελες.

Η οποία έχει τόσα «Έλληνες του Εξωτερικού» vibes όσα μπορεί να περιμένατε:

Video by: Sun-Ho Pak & Sarah Yejin JungFilmed by: Myron KimMusic: "Bordersbreakdown" by: Machines in Heaven

Gepostet von Papa Cristo's Greek Grill & Market am Mittwoch, 5. Dezember 2018

Με βάση πάντως αυτό που βλέπουμε, αλλά και το σουξέ του βίντεο στο Twitter, το αποτέλεσμα ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες των δύο πλευρών. Η ίδια η υπερπαραγωγή φαίνεται να κόστισε περίπου 15 δολάρια ή να φτιάχτηκε στο Tik Tok όπως τόνισαν πολλοί χρήστες των social media.

Έχει όμως πολλά ατού. Για παράδειγμα α) ο ίδιος ο Ja Rule φαίνεται να περνάει τέλεια β) μπορούμε να τον ακούσουμε να λέει γνώριμες λέξεις όπως «GYROS», «TZATZIKI», «OKTAPODAKIA», «KREATOPITA» και «AVGOLEMONO», γ) έχει κάτι σαν απόπειρα ραπαρίσματος για το φαΐ του Papa Christo’s , δ) έχει μερικά εκπληκτικά και ιδιαιτέρα ψυχεδελικά visuals με το ελληνικό εστιατόριο, τον μάγειρα και τον ίδιο και ε) τονίζει ότι δεν μπορεί να προφέρεις το φαγητό, αλλά είναι τέλειο. Γενικά, είναι κάτι σαν Γύρος α λα Ελληνικά.

Δείτε το βίντεο:

Ανεξάρτητα από το αν αρέσει σε κάποιον το γεγονός είναι ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια για διαφήμιση έχει περίπου 2 εκατομμύρια views σε μισή μέρα:

Τα σχόλια πάλι είναι κάπως ανάμεικτα, αλλά τι να κάνουμε τώρα:

Το πιο Ελληνικό από όλα τα σχόλια όμως είναι, ότι τον πλήρωσαν σε αρνί:

Best of internet