Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, στο Πολυτεχνείο Κρήτης οι φοιτητές δίνουν μαθήματα στο πάρκινγκ

Όλες οι υποδομές του Πολυτεχνείου έχουν μπει στον αγώνα για την επίτευξη του social distancing


THE NEWSROOM · 22 Ιουνίου 2020

Αν ο κορωνοϊός μπορεί να κάνει της μόδας το drive-in σινεμά (όπως συμβαίνει αυτές τις μέρες στην Αθήνα, αν και έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν), τότε είναι πολύ λογικό το να βγουν κι άλλα πράγματα σε drive-in εκδοχή. Αν μη τι άλλο, είναι ένας βολικός τρόπος να τηρήσεις αποστάσεις και επίσης τα τζάμια και το σασί είναι πολύ χρήσιμα για τον συγκεκριμένο σκοπό – το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις αυτοκίνητο και χώρο.

Αυτό ακριβώς φαίνεται πως σκέφτηκαν και οι αρχές του Πολυτεχνείου Κρήτης. Οι φοιτητές του ασφαλώς δεν έχουν όλοι αυτοκίνητο, όμως χώρος υπάρχει άφθονος: Πιο συγκεκριμένα, ο χώρος για τα αυτοκίνητα. Έτσι, πριν μία εβδομάδα το μάθημα «Βιολογικές διεργασίες υγρών αποβλήτων» εξετάστηκε στο πάρκινγκ, αψηφώντας τις ακαδημαϊκές συμβάσεις και τον αέρα.

Αρκετά μαθήματα θα δοθούν με αυτό τον τρόπο, ενώ κάποια άλλα λιγότερο τυχερά θα δοθούν με προφορική ή ηλεκτρονική εξέταση. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η εμπειρία άρεσε στους φοιτητές, σύμφωνα με τον Αγώνα της Κρήτης. Αν μη τι άλλο, ένας καλός αέρας από την έρημο Σαχάρα είναι ιδανική πάσα για να τσεκάρεις τα σκονάκια σου, ακόμη κι αν σου πάρει το γραπτό.

Δείτε τις φωτογραφίες του Νίκου Αγγελάκη:

Περιμένουμε να δούμε πως θα μοιάζουν τα πρώτα drive-in σκονάκια.

 

Best of internet