Quantcast
THE STREAM

Μέσω email θα ανακαλύπτουν πλέον οι γονείς τους σχολικούς βαθμούς των παιδιών τους

Δυσκολεύουν τα πράγματα για όλα τα παιδάκια εκεί έξω που θα ήθελαν να κάνουν κάλυψη απόκρυψη των ελέγχων τους


THE NEWSROOM · 12 Ιουνίου 2020

Νέες μεθόδους θα πρέπει να βρει η μαθητιώσα νεολαία της χώρας που αισθάνεται άβολα με τη βαθμολογία της στο σχολείο και θα ήθελε να μην τη μοιραστεί με τους δικούς της. Η σχολική μυθολογία της χώρας περιλαμβάνει μέχρι και μαθητές που φωτοσόπαραν τους ελέγχους τους, οι λιγότερο προικισμένοι τεχνολογικά απλά τους έκρυβαν, όμως όλους τους ένωνε η ευκολία του ότι οι έλεγχοι ήταν από χαρτί – κι αυτό έκανε τα πράγματα σχετικά στρωτά.

Τώρα όμως τα δεδομένα αλλάζουν: Οι γονείς και οι κηδεμόνες θα μπορούν να παίρνουν τη βαθμολογία των μαθητών και των μαθητριών στα email τους. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του υπουργείου Παιδείας, η εξέλιξη αυτή έγινε δυνατή μετά από την ενεργοποίηση της αυτοματοποιημένης μαζικής αποστολής βαθμών του συστήματος “Myschool“.

Πριν λίγα χρόνια, πολλοί μαθητές μπορούσαν να κοιμούνται ήσυχοι, καθώς πολλοί γονείς δεν είχαν ιδέα από κομπιούτερ και e-mail. Όμως το 2020, με τόσα smartphone να κυκλοφορούν και μετά από μία καραντίνα, τα πράγματα ενδέχεται να είναι πολύ διαφορετικά, οπότε οι μαθητές θα πρέπει να στραφούν προς το hacking για να κάνουν τη δουλειά τους.

Βασικά, πλέον δεν είναι καθόλου απίθανο να έχει ανοίξει TikTok η γιαγιά τους.

 

Best of internet