Quantcast
THE STREAM

Μεξικανός παππούς χάνει τη δουλειά του, γίνεται YouTuber με 80000 followers

Ο 79χρονος Tito Charly κατάφερε να σπάσει τα ρεκόρ και να ακυρώσει όλα τα κλισέ για την ηλικία του


THE NEWSROOM · 12 Ιουνίου 2020

Για τον πιθανώς πιο προσαρμοστικό παππού του κόσμου μπορεί να υπερηφανεύεται πλέον η πατρίδα του, το Μεξικό. Αυτός είναι ένας 79χρονος ονόματι Κάρλος Ελιζόντο από την πόλη Μόντερεϊ, ο οποίος είχε την ατυχία ή την όρεξη να εργάζεται μέχρι αυτή την ηλικία σε ένα μανάβικο.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο κ. Ελιζόντο εργαζόταν στο μανάβικο από βαρεμάρα ή για λόγους βιοπορισμού, όμως το σημαντικό είναι ότι αναγκάστηκε να διακόψει τη δουλειά του εκεί πέρα λόγω της πανδημίας. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί κλεισμένος στο σπίτι του, όπου τα πράγματα ήταν αρκετά βαρετά: Ο 79χρονος έχει χάσει τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του έχουν μετακομίσει.

Τι κάνει λοιπόν ένας παππούς όταν δεν έχει τι να κάνει; Μα φυσικά, γίνεται YouTuber: Ο κ. Ελιζόντο δημιούργησε το δικό του κανάλι στο YouTube, όπου με το όνομα Tito Charly μοιράζεται με τον κόσμο την αγάπη του για το μαγείρεμα.

Η επιτυχία του ήταν εκπληκτική: Μέσα σε 2 μόλις βδομάδες και με 5 μόλις βίντεο (συν ένα ευχαριστήριο), ο Tito Charly έχει φτάσει τους 82.000 subscribers. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι παρότι ο Charly μιλάει στα ισπανικά, έχει και πολύ μη ισπανόφωνο κοινό που τον παρακολουθεί με τις αυτόματους υπότιτλους του YouTube.

Επίσης, έχει ήδη λανσάρει τη δική του συλλογή από branded τρόφιμα, τα οποία πωλούνται σε κάποιες πόλεις του Μεξικού. Να διευκρινίσουμε εδώ ότι τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι, ο ηλικιωμένος εντερπρενέρ έχει τη βοήθεια της κόρης του, της Βερόνικα.

Θα είχε ένα κάποιο ενδιαφέρον αν το ελληνικό κοινό εμπνευστεί από αυτό και αποφασίσει να σπρώξει τους παππούδες και τις γιαγιάδες του στο YouTube, λείπει πολύ κάτι τέτοιο από το ίντερνετ της χώρας.

 

Best of internet