Quantcast
THE STREAM

Το 5G έρχεται στην Ελλάδα το 2021 για υψηλές ταχύτητες και μία νέα πανδημία

Εξαγγελίες για την εξάπλωση της υψηλής τεχνολογίας και του ιού έκανε η κυβέρνηση από τους Δελφούς


THE NEWSROOM · 12 Ιουνίου 2020

Έκτακτες ενισχύσεις πρόκειται να στείλουν στον κορωνοϊό το επόμενο διάστημα τα αφεντικά του από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η πανδημία τα βρήκε δύσκολα στην Ελλάδα και χρειάζεται βοήθεια, οπότε η πλευρά του Τζορτζ Σόρος αποφάσισε να βάλει μπροστά ένα από τα πιο ύπουλα σχέδιά της, το οποίο μάλιστα φορά τη μάσκα της ανάπτυξης της τεχνολογίας.

Μιλάμε για τα νέα δίκτυα ασύρματου ίντερνετ 5G, τα οποία ως γνωστόν μεταδίδουν τον κορωνοϊό (για περισσότερες πληροφορίες απλά μπείτε στο κοντινότερο καφενείο ή ταξί) και τα οποία κάποιοι αφυπνισμένοι Έλληνες πολεμούν εδώ και καιρό (1, 2). Θα χρειαστεί να κλιμακώσουν τον αγώνα τους, γιατί σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το δεύτερο τρίμηνο του 2021 θα φέρει και τα πρώτα εμπορικά δίκτυα 5G.

 

Όπως είπε ο Γενικός Γραμματέας Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων, Αντώνης Τζωρτζακάκης:

«Το κράτος έχει ξεκάθαρες προοπτικές για τις υποδομές του 5G. Παραμένουμε πιστοί στα χρονοδιαγράμματα για την δημοπράτηση των συχνοτήτων στο τέλος του 2020… Υπήρξαν χώρες που καθυστέρησαν τις δημοπρασίες του 5G εξαιτίας του κορωνοϊού, εμείς ενημερώσαμε την ΕΕ ότι θα προχωρήσουμε με τα χρονοδιαγράμματα, και θα κάνουμε το παν για να φτάσουμε τις λοιπές ευρωπαϊκές χώρες που έχουν ήδη δημοπρατήσει το φάσμα.»

Αντιλαμβάνεστε για τι μέγεθος συνωμοσίας μιλάμε. Στις άλλες χώρες η πανδημία προχώρησε κανονικά, όμως σε εμάς έφαγε άκυρο – αυτή ασφαλώς είναι η εξήγηση που η Ελλάδα θα προχωρήσει κανονικά τις δημοπρασίες.

Ελπίζουμε οι μαχητές ενάντια στο 5G να βγουν και πάλι μπροστά:

Best of internet