Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονικιά με κορωνοϊό σπάει καραντίνα από ταξίδι, κάνει μπάρμπεκιου με 30 άτομα

Ακόμη και το πρόστιμο των 5000 ευρώ δεν κατάφερε να καταστείλει αυτό το γεμάτο όρεξη για ζωή άτομο


THE NEWSROOM · 10 Ιουνίου 2020

Μία πραγματική ενσάρκωση του πανανθρώπινου ιδανικού που λέγεται YOLO φαίνεται πως ζει στη Θεσσαλονίκη. Αυτή είναι σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία» η κόρη ενός επιφανούς επιχειρηματία της πόλης και μίας γνωστής σταρ, η οποία έκανε πάρτι με 30 άτομα, ενώ έπρεπε να τηρεί την καραντίνα κλεισμένη στο σπίτι της.

Το στόρι έχει ως εξής: Πριν 10 περίπου μέρες, η νεαρή γυναίκα επέστρεψε στην χώρα από το εξωτερικό μέσω Βουλγαρίας. Αυτό τυπικά σημαίνει καραντίνα 14 ημερών, την οποία η κοπέλα έσπασε και βγήκε εκτός σπιτιού. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει πεντοχίλιαρο πρόστιμο, το οποίο επιβλήθηκε όταν ο έλεγχος των αρχών διαπίστωσε ότι η νεαρή γυναίκα δεν βρίσκεται στο σπίτι της.

Το θέμα όμως δεν τελείωσε εκεί. Παρά το πρόστιμο, το ατρόμητο πάρτι άνιμαλ  συνέχισε οργανώνοντας ένα βαρβάτο μπάρμπεκιου πάρτι με 30 περίπου καλεσμένους στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται στον οικισμό Σταυρονικήτα στη γνωστή φτωχογειτονιά που είναι το Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Το πάρτι πρέπει να ήταν άχαστο, γιατί η γύρω περιοχή το αντιλήφθηκε λόγω των άφθονων πυροτεχνημάτων που ρίχτηκαν σε αυτό. Ως γνωστόν, η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή.

Τo escalation συνέβη λίγο μετά το πάρτι, όταν η κοπέλα αρχικά αισθάνθηκε περίεργα και στη συνέχεια εμφάνισε συμπτώματα βαριάς γρίπης. Τότε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έκανε εξετάσεις, όπου βγήκε θετική στον κορωνοϊό, έναν ιό που ως γνωστόν αντιπαθεί την καλή ζωή.

Όπως ήταν αναμενόμενο το πάρτι τελείωσε εκεί, καθώς αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μία πλατιά ιχνηλάτηση των επαφών της για να διαπιστωθεί ποιος άλλος είναι φορέας της νόσου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες δεν ασχολούνται μόνο με τους καλεσμένους του πάρτι, αλλά και με τις πελάτισσες του κομμωτηρίου – κέντρου περιποίησης που η νεαρά επισκέφθηκε πριν το πάρτι (γιατί άμα είναι να παρτάρεις, πρέπει να το κάνεις σωστά).

Επίσης, οι πληροφορίες της «Μακεδονίας» αναφέρουν ότι ένα άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον έχει ήδη μπει σε νοσοκομείο της πόλης για νοσηλεία. Το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ που έκανε την δειγματοληψία πιθανώς να κάνει σήμερα σχετική ανακοίνωση, η οποία αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία (το OPEN αναφέρει ότι πολλοί έχουν βγει θετικοί): Όπως ειπώθηκε από κάτοικο του Πανοράματος:

«Όλο το Πανόραμα το συζητά.»

Άμα σε συζητάνε όλοι κάτι κάνεις καλά, μπορεί και όχι.

 

Best of internet